Shop roku Akvizice ApF HU

Qubino Weather Station

Termékkatalógus
Qubino Weather Station
Időjárás állomás - szett, szél- , eső-, valamint 2x levegő-érzékelővel, USB állomás
Kód:  QUBIa01 Termékszám:  GOAEZMNHZD1 Gyártó honlapja:

Qubino Weather Station

A Qubino olyan időjárási állomás, amely különböző funkciókkal rendelkezik különböző időjárási adatok detektálására. Az időjárási információk mellett említésre méltó a kiváló tervezés is. Az eszköz megkönnyíti az ember életét, miközben a ház megjelenését is javítja. A Qubino meteorológiai állomás érzékelői 433 MHz-es rádiófrekvenciával szabályozottak, amelyet a mellékelt vezeték nélküli kártyán keresztül továbbít a Z-Wave jelre. Szél, fagy, eső, hőmérséklet (beltéri és kültéri) és páratartalom (beltéri és kültéri) mérésére is alkalmas.

A Qubino Weather Station főbb előnyei

  • A Qubino időjárásállomás 4 érzékelővel rendelkezik
  • A lehető legtöbb információ érdekében esőmérővel és szélérzékelővel is ellátott
  • A Qubino Weather Station természetesen LCD kijelzővel rendelkezik
  • Mutatja mind a beltéri, mind a kültéri hőmérsékletet
  • Megbízható vezeték nélküli technológia: 433 MHz / Z-Wave Plus
  • Az USB-kártya az érzékelő által mért értékeket a Z-Wave hálózathoz továbbítja

Smart Weather Station a Qubino-tól

Ha az időjárás állomás esőt vagy vihart észlel, akkor a Qubino időjárásállomás segítségével automatikusan bezárhatja az ablakokat. Ráadásul a Qubino meteorológiai állomás levegőérzékelői (a helyi kijelzőn és a rádión keresztül a vezérlőközpontba) jelentik a hőmérséklet és a páratartalom értékét belülről és kívülről. Így mindig tudni fogja, hogy szüksége van-e melegebb ruhákra, avagy sem.

Z-Wave Plus

A Z-Wave Plus egy új lépés a Z-Wave igazolási folyamatában, amely segítséget nyújt a fogyasztóknak a nemrégiben bevezetett Z-Wave "GEN5" hardverplatform használatában, más néven az 500-as vagy az 5. generációs Z-Wave-ben. A Z-Wave Plus minősített megoldása olyan fejlett funkciókat és szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek növelik a felhasználói élményt, valamint felgyorsítják a Z-Wave telepítését és beállítását.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Qubino Weather Station
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Qubino Weather Station. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Qubino Weather Station. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Qubino Weather Station. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Qubino Weather Station.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ