A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

RAID

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
RAID

RAID: Búcsúzz el a rovaroktól

A lakásban lévő rovarok egészségügyi és esztétikai problémát is jelentenek. A RAID termékek 1886 óta tartoznak a nagy családi tulajdonban lévő SC Johnson vállalathoz, és a kellemetlen látogatók ellen otthoni használatra szánt termékek széles választékát kínálják. A legyek, szúnyogok, hangyák, csótányok, molyok és más kúszó vagy repülő rovarok ellen hatékonyan fellépnek.

RAID sprayek

Rovar riasztó sprayek

A permetszerek hatékonyak a repülő és a gyorsan kúszó kellemetlen rovarok ellen. Azonnal hatnak, és karnyújtásnyi távolságból is célzottan alkalmazhatóak. Az egyes termékeket, az úgynevezett biocideket úgy tervezték, hogy meghatározott kártevőket, leggyakrabban legyeket és szúnyogokat, hangyákat és csótányokat pusztítsanak el. A RAID spray egyetlen nyomása megbízhatóan, helyben elpusztítja a rovarokat. Ezzel egyidejűleg a készítmény más rovarokat is elriaszt.

Elektromos riasztók

Az elektromos szúnyogriasztók praktikus megoldást jelentenek akkor, ha a szúnyogoktól nem tudsz aludni nyitott ablaknál egy nyári estén. Egyszerűen csak csatlakoztasd az eszközt a konnektorba és kapcsold be. Azonnal működésbe lép, és még Téged sem fog zavarni álmodban. A RAID elektromos riasztók száraz és folyékony, könnyen cserélhető utántöltővel is kaphatók. 

RAID elektromos rovar riasztók
    RAID rovarcsapdák

    Rovarcsapdák

    Ha hatékonyan szeretnél megszabadulni a folyton visszatérő hangyáktól, akkor nyúlj a RAID rovarcsapdához vagy hangyaporhoz. A legyektől könnyen megszabadulhatsz légycsapókkal, amelyek csak a legyek számára ártalmasak. Ha szúnyogok nélkül szeretnél egy kellemes estét tölteni a szabadban, használj rovarirtó spirált, amelyet nem kell semmihez sem csatlakoztatni. A RAID kínálatában vannak molyriasztó szerek is, amelyek egyszerűen a szekrénybe függeszthetőek.

      2 termék
      4,9 13×
      Raid elektromos szúnyogriasztó 1 + 10 db
      Rovarriasztó - szúnyog ellen, illatmentes - 226,36 Ft/db
      2 490 Ft
      1 csomag
      Szállításra kész > 10 db
      Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
      Infó
      Termékkód: ODP004
      4,6 26×
      RAID Molyirtó Levendula 2 db
      Rovarcsapda - moly ellen, illatosított, rovarirtó szert tartalmaz - 945 Ft/db
      1 890 Ft
      Pillanatnyilag nem elérhető
      Termékkód: ODP008

      RAID

      P-DC1-WEB10
      28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
      3 millió megrendelés évente
      a vásárlók 98% visszatérő
      Több infó
      Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
      06-1-701-1111
      Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
      Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
      Kérjük, add meg a telefonszámodat:
      Keress minket
      Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
      További információ Kevesebb információ