AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit

Termékkatalógus
RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit
Mini PC - Raspberry Pi 3 Model B Mini PC, Sense Hat modul, microSD operációs rendszerrel, tápegység: 5,1 V / 2.5 A
Kód:  RK121 Termékszám:  RB-IOT-LEARN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit

A világhírű RASPBERRY gyártócég IoT Learner Kit szettje elsődlegesen olyan ügyes, játékos felhasználók számára ajánlott, akik szórakoztató projekteket szeretnének létrehozni okosotthonukban. Az IoT ( Internet of Things ) rövidítés az internetes távvezérléssel működő modern készülékek megjelölésére szolgál. Az eszköz remekül alkalmas például otthoni időjárás állomás létrehozására.

 

Fő sajátosságok

  • Teljes szett, amely ideális IoT okos berendezések létrehozására
  • Raspberry Pi Model B 3 alapmodell
  • Ügyes bővítő modul számos érzékelővel
  • Eredeti microSD operációs rendszerrel

Klasszikus alap

A szett legfontosabb eleme természetesen maga a Rapberry Pi 3 Model B mini PC, amely az ARM platformon alapuló sikeres számítógépek utódja. A mini PC pontosan négy évvel első verzió megjelenése után került piacra, számtalan újdonsággal, mint például az erőteljesebb processzor, illetve vezeték nélküli WiFi és Bluetooth interfészek. A Pi 3 támogatja a legtöbb operációs rendszert, s remekül használható akár multimédia központként is a nappaliban, a televízió mellett, továbbá hálózati kártya csatlakoztatásával akár internetezésre is alkalmas.

 

Számtalan tartozék

A csomag ezen kívül RASPBERRY Pi SENSE HAT kiegészítő modult tartalmaz, amelyet több 8 x 8-as mátrixú kijelzővel rendelkező érzékelővel láttak el. Olyan érzékelő kártyáról van szó, amelyet speciálisan az Astro Pi projekthez terveztek. Az érzékelő kártya a már említett 8 x 8-as LED RGB mátrixon kívül 5 nyomógombos joystickot, és 6-féle érzékelőt tartalmaz: gyorsulásmérő, giroszkóp, magnetométer, hőmérő, légnyomásmérő és páratartalom mérő.

Természetesen az eszköz felszereltségéhez tartozik tápforrás, ellátott védőtok pontos kivágásokkal a csatlakozó könnyű hozzéférhetőségéért, valamint microSD kártya, amely a már előzetesen telepített Raspbian operációs rendszerrel érkezik.

 

 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RASPBERRY Pi3 IoT Learner Kit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ