Shop roku AP+ plus nový vizuál

Razer Nabu 2015, zöld S-M

Termékkatalógus
Razer Nabu 2015, zöld S-M
4,0 7 értékelés
Okoskarkötő - Android 4.3+/iOS telefonokhoz, 128x16 OLED kijelző, tevékenység monitor (lépés, távolság, elégetett kalória, alvás, értesítések - SMS, e-mail, hívás, Facebook), vízálló, Bluetooth 4.0, karkötő átmérő: 60 mm, akkumulátor élettartam: akár 7 nap
Kód:  MR072ds5f Termékszám:  RZ15-01520200-R3G1

Razer Nabu 2015, zöld S-M


Tökéletes eszköz a túléléshez

A Razer Nabu a Razer hozzájárulása a modern intelligens kézi eszközökhöz, a Wearables-hez. A legkifinomultabb hardver és a legkifinomultabb szoftver kombinációja, amely tökéletes áttekintést nyújt a fizikai tevékenységeidről és mindenekelőtt motivál, mert kitört egy  titokzatos járvány, amely a Föld minden lakóját vérszomjas zombikká alakítja, és a feladatod immáron a túlélés.


le
Buďte v kontaktu
 

Maradj kapcsolatban

Nem csak egy zombi apokalipszis esetében, hanem a mindennapi életünkben is fontos, hogy kapcsolatban ne maradjunk le fontos dolgokról. A Razer Nabu a csuklódra küld minden fontos információt bejövő telefonhívásokról, szöveges üzenetekről, e-mailekről és egyéb alkalmazás értesítésekről, amelyeket a kijelző és figyelmeztető vibráció miatt biztosan észlelni fogsz. Így nem fogsz lemaradni semmi fontosról - akár dühös zombik hordái elől menekülsz, akár a kedvenc játékoddal játszol.


Maradj formában

A természetes szelekció a háttérben zajlik, a legerősebb él túl. A Nabu ezért segít formában maradni, modern OLED kijelzőjével, beépített gyorsulásmérőjével és valós idejű teljesítmény értékelésével lehetővé téve, hogy azonnal áttekinthesd az állapotodat. Határozott lépések, összes megtett távolság, az elégetett kalóriák, aktív mozgás időtartam mind mérésre kerül, és mindhez egyéni célokat állíthstsz be, hogy biztos legyen a túlélésed.

le
Dostaňte se do kondice

A Nabu tökéletes áttekintést nyújt tevékenységeidről


le
Hlídá vás i ve spánku
 

Alvás közben is őrködik

A Nabu figyeli az alvásod, és hasznos információkat gyűjt össze annak időtartamáról és minőségéről. Továbbá rendelkezik némítás és felhasználóbarát ébresztési funkciókkal, hogy akkor ébredj fel, amikor arra szükség van. 
A karkötő jól viseli az izzadságot és az esőt, de fürödni azért ne vidd magaddal.


Ismerd meg a társaidat

A tény, hogy ez nem csak egy közönséges intelligens karóra, egyenértékű azzal, hogy intuitív funkciói lehetővé teszik Nabu felhasználók Facebook vagy Twitter fiókjainak az egymás közötti adatcseréjét egyetlen kézfogással. Új embereket megismerni még soha nem volt ilyen egyszerű.

le
Poznejte se
 

Vezéreld telefonod távolról

Adatszinkronizálás Bluetooth-on keresztül természetesen van, ezen felül arra is képes a Nabu, hogy legfeljebb 5 napnyi adatot tároljon, amennyiben a telefonod valakinek kölcsönadnád. Továbbá lehetséges a mobil funkciók teljes körű vezérlése Android 4.3-as vagy újabb, illetve Apple iOS által meghajtott telefonok esetén - ez lehet a zenelejátszó vagy akár a kamera is. Egyszerűen állíts be egy különleges funkciót a Nabu alkalmazásban és máris készen állsz.


 
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Nabu 2015, zöld S-M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Nabu Green 2015 S-M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Nabu Green 2015 SM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Nabu Green 2015 S / M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Nabu Green 2015 S / M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ