Rapture 30 dnů na vrácení

Razer Ripsaw

Termékkatalógus
Razer Ripsaw
5 2 értékelés
Felvevő készülék - PlayStation 4, Xbox One & Xbox 360, Wii U, felvétel 1080p 60FPS minőségben, HDMI, USB 3.0, élő streaming, visszamenőleges felvétel, korlátlan felvétel PC-be (Windows 7 SP1 és újabb)
Kód:  MR074fd Termékszám:  RZ20-02850100-R3M1 Gyártó honlapja:

Razer Ripsaw

Professzionális streamelés és videó rögzítés a Razer készülékével. A Ripsaw a mellékelt kábelek segítségével használható játékhoz Windows PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on vagy Wii-n. A videófelvétel Full HD felbontással és 60 Hz-en lehetséges. A Ripsaw garantálja a minőségi felvételeket nulla késleltetéssel. A Streaming funkció biztos örömet okoz minden "let's Player" játékosnak. Ugyancsak támogatja az OBS és XSplit streaming alkalmazásokat. A Ripsaw tartozékai között megtalálhatóak a Component AV és az AV Multi adapterek, amellyel csatlakoztatható a TV-készülékhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Széleskörű kompatibilitás
  • Támogatja az USB 3.0 és HDMI-t
  • Felvétel Full HD felbontásban
  • OBS és XSplit támogatása
  • COMPONENT AV és AV Multi csatlakozó

Csatlakoztatás

A számítógépbe való streamelés USB 3.0 csatlakoztatón keresztül lehetséges. A monitoron való megjelenést a HDMI csatlakozó biztosítja. A Ripsaw előlapján 3.5mm-es jack található, amelyen keresztül mikrofon csatlakoztatható. Ezzel az ügyes kiegészítővel megjegyzéseidet rögzítheted a videóhoz.

 

Minimális hardver követelmények:

Asztali szetthez:

  • Intel Core i5-4440 3.1 Ghz frekvenciával
  • GTX 660
  • 4 GB RAM

Notebookokhoz:

  • Intel Core i5-4810MQ
  • GTX 870m
  • 4 GB RAM

Csatlakozók:

USB 3.0, HDMI IN és OUT, COMPONENT IN, 3.5mm jack

Méretek:

130 × 17 × 86 mm

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Ripsaw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Ripsaw HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Ripsaw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Ripsaw.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ