Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

REDMOND RK-M124-E

Termékkatalógus
REDMOND RK-M124-E
4,3 4 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,5 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, termikus szabályozás, működésjelző lámpa és led világítás, állandó szűrővel, fehér színben
Kód:  REDRK250 Termékszám:  RK-M124-E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REDMOND RK-M124-E

Redmond RK-M124 -E vízforraló 

Kifinomult fehér kivitelezésével a Redmond RK-M124-E elektromos vízforraló gyönyörűen illeszkedik minden konyha belső terébe. Nem kell sokáig várnod a kávéra, hiszen az 2200 W teljesítménynek köszönhetően a víz szinte azonnal felmelegszik. 1,5 literes térfogata lehetővé teszi, hogy vendégeid számára kényelmesen készíthess 4-5 csésze teát. A készülék egyik fő előnye a termosz funkcióval ellátott kialakítás. A rozsdamentes acél testnek köszönhetően, amelynek falai között levegőréteg található, a vízforralóban található víz nemcsak sokkal hosszabb ideig marad forró, de a Redmond RK-M124-E vízforraló kívülről sem éget meg, ha megérinted. A túlmelegedés elleni védelem védi a vízforralót véletlen bekapcsolás esetén, amikor nincs benne víz, a beépített LED-jelzésnek köszönhetően pedig mindig biztos lehetsz benne, hogy mikor van bekapcsolt illetve kikapcsolt állapotban.


A Redmond RK-M124-E vízforraló legfőbb jellemzői

  • Vízforraló 1,5 l-es elegáns fehér kivitelezésben
  • A készülék testét a termosz funkcionalitása ihlette, a rozsdamentes acél és a műanyag falak között levegőréteg található, így a víz tovább meleg marad
  • Ugyanakkor a Redmond RK-M124-E vízforralót kívülről megérintve sem éget meg
  • Az állvány közepén található forgatható csapnak köszönhetően az RK- M124 -E vízforralót 360°-ban elforgathatod, így a készülék a jobb- és balkezesek számára egyaránt alkalmas
  • A vízjel segít a vízszint gyors meghatározásában
  • Az indító gombba épített LED-jelző jelzi, hogy a készülék működés alatt van
  • Az RK- M124 -E vízforraló vízhiány esetére túlmelegedés elleni rendszerrel rendelkezik
  • Természetesen automatikusan kikapcsol, ha a víz felforr, vagy eltávolítod a kannát az állványról
  • A fennmaradó kábelt kényelmesen elrejtheted a Redmond RK- M124 -E vízforraló tárolójában

Redmond RK-M124-E vízforraló a termosz elvén működő adiabatikus kialakítással

Bármilyen stílusú is legyen otthonod, a Redmond RK- M124 -E vízforraló eredeti kialakítása minden konyhába illeszkedik. A vízforraló teste a termosz működési elve alapján került kialakításra, azaz két kiváló minőségű rozsdamentes acélból valamint műanyagból álló falból áll, amelyek között légréteg található. Ennek köszönhetően a víz nemcsak sokáig marad forró, de a RedmondRK- M124 -E készüléket kívülről megérintve sem éget meg.

Könnyen használható Redmond RK-M124-E vízforraló központi érintkezővel

A Redmond vízforraló kellemes működésével biztosan elnyeri tetszésed. A Redmond RK- M124 -E vízforraló talpa közepén található érintkező csapnak köszönhetően könnyedén elforgathatod 360° -ban még az állványon is. Tehát, ha például nem tetszik a felszálló gőz iránya, akkor egyszerűen elfordíthatod a készüléket.

Redmond RK-M124-E vízforraló LED működésjelzéssel és túlmelegedés elleni védelemmel

A Redmond RK-M124-E vízforraló kapcsolóján beépített LED-jelzés található. Tehát ha a vízforraló épp működés alatt van, biztonságosan felismerheted a jelzőfénynek köszönhetően, míg amikor kialszik, biztos lehetsz benne, hogy a készülék ki van kapcsolva. Az RK-M124 -E vízforralót túlmelegedés elleni rendszer védi, így ha nincs elegendő víz benne, akkor kikapcsolja magát, és nem kell aggódnod, hogy a készülék károsodik, vagy élettartama csökken.

A Redmond RK-M124-E vízforralóval első a biztonság 

A legfőbb mindig az, hogy senki se sérüljön meg. A Redmond RK-M124-E vízforralóval ez nem fordulhat elő, hiszen fedele tökéletesen zár, és biztonságosan rögzített. Ezzel a reteszelő mechanizmussal nem kell tartanod attól, hogy véletlenül kinyitod a fedelet, amikor a Redmond RK-M124-E készüléket használod, vagy ha megdöntöd amikor töltesz belőle.


A Redmond RK-M124-E vízforraló csomag a következőket tartalmazza:

  • Redmond RK- M124 -E vízforraló 
  • Vízforraló állvány
  • Használati útmutató
  • Szervizkönyv



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,5 l Kész!
Tulajdonságok
LED világítás Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Működésjelző lámpa Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Tulajdonságok
LED világítás Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REDMOND RK-M124-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND RK-M124-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REDMOND RK-M124-E.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ