A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

REDMOND RMK-M451E

Termékkatalógus
REDMOND RMK-M451E
4,5 2 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1000 W teljesítmény, 5 l-es űrtartalom, 40 program, párolás, sütés és olajban sütés, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző, hőmérséklet szabályozás és késleltetett indítás
Kód:  SPTsc1879 Termékszám:  RED-RMK-M451E Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REDMOND RMK-M451E

Redmond RMK-M451E többfunkciós edény

A Redmond RMK-M451E multifunkciós edény megbízhatóan és gyorsan készíti el még a bonyolultabb fogásokat is, helyettesíti a gáztűzhelyet illetve számos edényt és lábast is. Segítségével megfőzheted, olajban kisütheted, párolhatod, megsütheted a kedvenc ételeidet. A készletben található edényekkel és a speciális funkcióval még házi joghurtot is készíthetsz. Összesen 40 program áll a rendelkezésedre, ezek közül 13 automata, a maradék 27 programot pedig beállíthatod Te magad a számos elérhető opcióval az egyéni igényeid és elképzeléseid szerint. A LED érintőkijelzőn mindent tisztán áttekinthetsz. A Masterfry melegítéssel süthetsz is az egyenes, megemelt felületeken például egy serpenyő segítségével. Az egyedülálló Masterchef Lite programmal lehetőséged van az adott program beállításainak megváltoztatására is anélkül, hogy félbeszakítanád az edény működését. A Redmond RMK-M451E kerámia edény tapadásmentes felülettel készült, így az ételeket minimális zsír hozzáadásával, az étel odaégetése nélkül készítheted el. Minden bizonnyal örömmel fogadod a 100 receptet tartalmazó ajándékkönyvet és a hasznos mobilalkalmazást is.


A Redmond RMK-M451E multifunkciós edény főbb jellemzői

  • Többfunkciós készülék modern felszereltséggel, amely automatikusan irányítja a főzési folyamatot
  • A Redmond RMK-M451E 40 programmal dolgozik, amelyek közül 13 automata és 27 manuális
  • A kívánt hőmérsékletet 35 °C-tól 170 °C-ig, 5 °C-os intervallumokban szabályozhatod
  • Az időt beállíthatod 1 perc után (legfeljebb 1 óráig) vagy 5 perc után (1 órától) a programokhoz 5 perc és 12 óra között.
  • Rendelkezésedre áll a 24 órás késleltetett indítás lehetősége is
  • A Redmond RMK-M451E edény akár 12 órán keresztül melegítheti az elkészült ételt
  • A Masterfry funkcióval megemelheted a fűtőelemet és elkészítheted az ételt sütéssel vagy olajban sütéssel egy teljesen egyenes, megemelt felületen is
  • A Masterchef Lite funkcióval megváltoztathatod az idő- és a hőmérsékletbeállításokat az éppen futó program megszakítása nélkül
  • A jól olvasható LED érintőképernyőn mindent tökéletesen áttekinthetsz
  • A többszintű biztonsági rendszernek, a hőszigetelt háznak és az eltávolítható gőzszelepnek hála a Redmond készülék teljesen biztonságos
  • A Redmond RMK-M451E többfunkciós edény használata zökkenőmentes a kényelmes fogantyúval
  • Nagyra értékelheted az 5 literes kerámia edényt tapadásmentes felülettel
  • Az edény mosogatógépben mosható
  • A Redmond készülék mellé jár egy 100 receptet tartalmazó szakácskönyv és egy hasznos mobilalkalmazás


Maximálisan helytakarékos, biztonságos és kényelmes, ez a Redmond RMK-M451E multifunkcionális edény

Amennyiben a Redmond RMK-M451E edényt használod és mellőzöd a félkész és kész ételeket, azt nemcsak az egészséged, hanem a pénztárcád is megköszöni. Továbbá amellett, hogy a Redmond RMK-M451E edénnyel helyet takaríthatsz meg a konyhában, számos készüléket helyettesít is az időtakarékosság mellett, hiszen képes automatikusan szabályozni a főzés folyamatát. A többszintű biztonsági rendszerrel és a hőszigetelt házzal a Redmond RMK-M451E multifunkciós edény használata teljesen biztonságos. Az RMC-M4510E-vel a főzés valóban könnyű, ezt egészíti ki az intuitív működés illetve a mosogatógépben is megtisztítható elemek, ezáltal a használata maximálisan kényelmes. Minden bizonnyal kihasználod majd az általa kínált átlag feletti lehetőségeket is, mint például a 100 receptet tartalmazó receptkönyvet, vagy a Redmond RMK-M451E edényhez tartozó mobilalkalmazást is.

RMC-M4510E edény modern felszereltséggel a teljes kényelemhez a konyhában

A teljesen eltávolítható gőzszelep érdeme, amely főzés közben szabályozza a nyomást az edény belsejében, hogy igazán biztonságban érezheted magadat a Redmond RMK-M451E multifunkciós edény használata közben. A jól olvasható LED kijelzőn mindig nyomon követheted és folyamatosan ellenőrizheted az ételkészítést és megtekintheted az aktuálisan futó főzőprogramot is. A Redmond RMK-M451E multifunkciós edény markolata lehetővé teszi az edény könnyű mozgatását és kezelését a konyhában.


A főzési paraméterek egyedi beállítása

A Redmond RMK-M451E edény optimalizált Multicook programja lehetővé teszi az összes főzési paraméter beállítását a többcsatornás üzemmódban illetve az egyes ételek elkészítését a receptkönyv vagy az internet receptjei alapján. A hőmérsékletet 5°C-os lépcsőkben szabályozhatod 35 °C és 170 °C között, sőt szabadon beállíthatod az időzítőt is 5 perc és 12 órás tartományban.

Készítsd el a saját joghurtjaidat

A Redmond RMK-M451E multifunkcionális készülékkel nemcsak kiadós ebédet és vacsorát főzhetsz, hanem finom és egészséges reggelit is készíthetsz. Az RMK-M451E edény hat joghurtos dobozzal érkezik, és a Yogurt Maker program elindításakor finom házi joghurtokat készít.

Bónusz "Cook with Redmond" mobilalkalmazás

A Redmond RMK-M451E multifunkciós edény mellé jár egy ingyenes mobilalkalmazás is, ahol több mint 3000 ízletes recept közül választhatsz a Redmond készülékekhez. Ezeket a recepteket el is mentheted a kedvencek közé. Nem szükséges aggódnod az alkalmazás aktuális állapota miatt sem, hiszen folyamatosan frissül, így mindig számíthatsz az újabb és újabb receptekre. Emellett az alkalmazás segít kiválasztani a megfelelő Redmond készüléket az otthonodba, segít a bevásárlólista megírásában illetve az ételek kalóriaértéke, a felhasznált alapanyagok és a várható elkészítési idejük alapján mérlegeli is, hogy mi az, amit szeretsz.

A Masterchef Lite különleges funkciói

A Masterchef Lite funkciónak hála bármikor, akár a program kellős közepén is szabályozhatod a hőmérsékletet vagy az időt a Redmond RMK-M451E edényen anélkül, hogy belépnél a menübe és félbe kellene szakítanod a programot.


Redmond RMK-M451E készülék többfunkciós felhasználással

A modern és innovatív Redmond RMK-M451E készülék igazán sokszínű a multifunkcionális kialakításával. Igénybe veheted például a késleltetett indítást, amellyel bármilyen program indulását akár 24 óráig kitolhatod, így a Redmond RMK-M451E edényét pontosan úgy programozhatod, hogy a frissen elkészült ételre érj haza. A megemelt fűtőelemmel megsütheted és olajban is kisütheted az ételeket a tökéletesen egyenes, megemelt készülékkel, ezáltal az edény valóban multifunkcionális. Emellett a Redmond készüléke képes a hőmérséklet automatikus megőrzésére akár 12 órán át, ez azt jelenti, hogy mindig a megfelelő hőmérsékleten találhatod az ételt, még ha valami félbe is szakítja a folyamatot. Valószínűleg nagy örömmel fogadod a 3D felmelegítést, ez gondoskodik arról, hogy az ételt egyenletesen, minden oldalról felmelegítse a készülék.

A Redmond RMK-M451E multifunkciós edény automata programjai

  • MULTICOOK (többcélú főzés)
  • PILAF (Rizottó)
  • STEAM (Párolás)
  • SOUP (Leves)
  • PASTA (Tészta)
  • PORRIDGE (Zabkása)
  • STEW (Pörkölt)
  • BAKE (Sütés)
  • FRY (Olajban sütés)
  • YOGURT (Joghurt)
  • BREAD (Kenyér)
  • SLOW COOK (Lassú főzés)
  • EXPRESS

A Redmond RMK-M451E edény csomagjában:

  • Többfunkciós edény
  • 5 literes kerámia edény tapadásmentes felülettel
  • Párolóedény
  • 6× joghurtos edény
  • Mérőedény
  • 2 × speciális kanál
  • Lapos kanál
  • Fogók a kezeléshez
  • Egy könyv 100 recepttel
  • Használati utasítások
  • Szervizkönyv
  • Tápkábel


Paraméterek

Típus
Multicooker Kész!
Űrtartalom
5 l Kész!
Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás, Késleltetett indítás Kész!
Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Lábas anyaga
Kerámia Kész!

Típus

Típus
Multicooker Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
5 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Hőmérséklet szabályozás, Késleltetett indítás Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Lábas anyaga
Kerámia Kész!
Űrtartalom
5 l Kész!

Anyag

Edény
Kerámia Kész!
Külső felület
Kerámia Kész!
Belső felület
Tapadásmentes, Kerámia Kész!

Tulajdonságok

Hőindikátor
Igen Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők
Hőindikátor Kész!

Szín

Szín
Fekete, Inox Kész!
Minta
Minta nélküli Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Párolás, Sütés, Olajban sütés Kész!

Programok száma

Programok száma
40 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REDMOND RMK-M451E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REDMOND RMK-M451E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Redmond RMK-M451. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Redmond RMK-M451E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Redmond RMK-M451E.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ