AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

Termékkatalógus
Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit
4,5 6 értékelés
Hajformázó - 3 beállítható hőmérséklet 220°C-ig, 3 tartozék, gyors felfűtés 30 s alatt
Kód:  REMKU012 Termékszám:  45512560100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

A modern Remington Your Style hajformázó készlet extra gyors, hatékony és egészséges hajformázást tesz lehetővé. Ezzel a nagyszerű segítőtárssal büszke lehetsz a professzionálisan elkészített és elbűvölő hajviseletedre, amelyet akár percek alatt elkészíthetsz otthon. 
 

Your Style kollekció

Ez az egyedülálló, professzionális hajformázó eszközökből álló kollekció stílusos kialakítással rendelkezik, amelyet a lila, fekete és arany színek tesznek igazán különlegessé. E prémium készlet minden darabját arra tervezték, hogy gondoskodjon a hajad ragyogó és egyedi kinézetéről!  

Romantikus vagy cuki fürtökre vágysz? Több elérhető tartozék közül választhatsz, így mindig az adott alkalomnak megfelelően készítheted el hajviseletedet. Mostantól otthonod kényelmében is elkészítheted a tökéletes frizurát, szalon minőségben, szakemberek segítsége nélkül. 

 

Remington Your Style hajformázó szett

A Remington Your Style hajformázó szett nem csak stílusos kinézetével és nagy teljesítményével fogja elnyerni a tetszésedet, hanem a 3 különböző hőmérsékletbeállítással is, amelyek közül a hajad állapotának és típusának megfelelően választhatsz, illetve a 3 elérhető tartozékkal is. Egyszerűen válaszd ki a tartozékok egyikét, és készítsd el a frizurádat a saját stílusodnak megfelelően. A 38 mm-es fésűs fejjel sima, nagy volumenű hajviseletet, a 19 mm-es sütővassal aranyos és hullámos loknikat, a 13-25 mm-es kúpvassal pedig határozottan göndör fürtöket alkothatsz. Minden tartozék négyszeres védelemmel ellátott felülettel rendelkezik, a hajszálak védelmének érdekében. Ez magában foglalja az antisztatikus hatást, kerámiát, turmalint és az ionizációt. 

A Remington Your Style hajformázó készlettel nem kell hosszú-hosszú ideig várnod, hogy az eszköz munkafelülete felmelegedjen. Már 30 másodperc elteltével készen áll a használatra, így minimalizálhatod a hajad elkészítésére szánt időt. A Remington a biztonságodra is gondolt - az automatikus biztonsági kikapcsolás és a hővédő kesztyű véd az esetleges szerencsétlenségektől a használat során.  

A termék jellemzői:

  • Nagy teljesítményű hajsütővas
  • 3 cserélhető tartozék
  • 3 lehetséges hőmérsékletbeállítás, 220°C-ig
  • Gyors felmelegedés 30 másodpercen belül 
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás
  • Univerzális feszültség
  • Forgatható kábel

A csomag tartalma:
19 mm-es tartozék (természetes göndör loknikhoz)
13-25 mm-es tartozék (fix göndör fürtökhöz)
38 mm-es tartozék (térfogatnöveléshez és formázáshoz)
Tartó táska
Hőálló kesztyűk
 

 

 



 

 




 

 

Paraméterek

Típus
Tripla Kész!

Típus

Típus
Tripla Kész!
Megjegyzés:
» Széleskörű hajsütővas kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington Your Style CI97M1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington Your Style CI97M1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ