AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Remington D3190S Ionic Dry 2200

Termékkatalógus
Remington D3190S Ionic Dry 2200
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, professzionális felépítés, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
18 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMFV499 Termékszám:  5038061144499 Gyártó honlapja:
Remington D3190S Ionic Dry 2200 18 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Akciós szettek

22 020 Ft
Szett megvásárlása

Remington D3190S Ionic Dry 2200

Tökéletesen beszárított hajkoronára vágysz? A közkedvelt Remington által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. Ez a nagyszerű hajszárító nélkülözhetetlen funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2200 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor segítségével mindent tincshez ugyanannyi levegő jut majd. Olyan lesz, mintha hajad természetesen száradna meg, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, lehetővé téve, hogy szakaszonként formázd a frizurádat, miközben a frizura többi részét érintetlenül hagyod. Ez a hajszárító a népszerű Remington gyártótól nemcsak egyedi kialakításával, hanem professzionális használatával is elnyeri tetszésedet.

Hajszárító Remington D3190S Ionic Dry 2200 ...
Hajszárító Remington D3190S Ionic Dry 2200 ...

A népszerű Remington D3190S Ionic Dry 2200 hajszárító legfontosabb előnyei

  • A közismert Remington hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Az ionizátornak hála hajad sima és puha lesz
  • A hajszárító motorja erős, teljesítményfelvétele pedig: 2200 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Hideg levegőre is válthatsz a frizura tökéletes rögzítéséhez
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hossza: 1,8 m
  • A híres Remington hajszárító megfelel profi használatra is
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A közkedvelt Remington hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A híres Remington hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátorral ellátott hajszárító működése negatív töltésű ionokkal történik amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. A hajad szépségéhez és puhaságához az ionok is hozzájárulnak. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. A csomagban a híres Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még akasztó pánt.

Hajszárító Remington D3190S Ionic Dry 2200 ...

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D3190S Ionic Dry 2200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D3190S Ionic Dry 2200. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D3190S Ionic Dry 2200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D3190S Ionic Dry 2200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D3190S Ionic Dry 2200.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ