Shop roku 30 dnů na vrácení

Remington SPF-XF87 rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett

Termékkatalógus
Remington SPF-XF87 rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett
Tartozék - tartalék kés és szita a Remington XF8700 SmartEdge Pro készülékhez
Kód:  REMACC44 Termékszám:  44166530400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington SPF-XF87 rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett Megszűnt

Remington SPF-XF87 rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett

A Remington egyike a leghíresebb márkáknak. A hajápolás, valamint a borotválkozás és szőrtelenítés egyik ikonja. Ha rendelkezik a márka egyik híres termékével, akkor ez az eredeti tartozék is elnyeri majd tetszését, ugyanis visszaállítja a trimmelők, borotvák és egyéb eszközök hibátlan működését. 

Legfontosabb jellemzők

  • Lift Logic technológia
  • A Remington XF8700 SmartEdge Pro készülékhez tervezték
  • Active Hybrid technológia

Remington SPF-XF87 SmartEdge tartalék kés és szita alkalmas az érzékeny bőrhöz is, egyszerűen és könnyedén biztosítja az egyenletes borotválkozást.

Speciális pengék az éles vágásokhoz

A speciális pengék sima és éles, nagyon pontos vágásokat biztosítanak. A Lift Logic technológiának köszönhetően a borotva követi az arc kontúrját és könnyebb hozzáférést biztosít a szőrszálakhoz. A szita innovatív mintájának köszönhetően a szőrszálak, bármilyen irányba nőnek is, könnyen eltávolíthatóak. Az Active Hybrid technológia csökkenti a bőrre nehezedő nyomást, így elkerülhető a borotválkozást követő irritáció kialakulása. A korszerű kialakításnak köszönhetően a hosszabb szőrszálakat a rövidebbek előtt elvágja, így biztosítva az egyenletes és természetes hatást.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington SPF-XF87 Smart Edge Foil Spare. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington SPF-XF87 Edge Ersatz-Scherfolie und Klingenblock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington SPF-XF87 Edge Ersatz-Scherfolie und Klingenblock.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ