AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Remington XR1340G Hyperflex golfjátékos

Termékkatalógus
Remington XR1340G Hyperflex golfjátékos
4,5 2 értékelés
Borotva alkalmazkodó fej ActiveContour XL, precíziós marás PrecisionUltra technológia hyperflexion, közelkép trimmer ComfortTrim, futásidő 60 perc töltési idő 240min, LED, vízálló, utazás tasak, 3 golyó TaylorMade
Kód:  REMHSP19 Termékszám:  41172560110 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington XR1340G Hyperflex golfjátékos

Ön büszkék vagyunk a tökéletesen ápolt megjelenés az arc? Ha igen, akkor jól kihallgatni. A cég Remington jön prémium borotva jelölt XR1340G. A program célja az volt, hogy megfelel még a férfias elképzelések borotválkozás.

legfontosabb jellemzői

  • hatékony borotválkozás
  • Bőrbarát
  • dönthető szegélynyíró
  • Erős, beépített akkumulátor
  • vízálló konstrukció
  • stílusos design
  • Töltőállvány tartalmazza
  • Golflabda tartalmazza
  • Hordtáskával együtt

Alapos borotválkozás nélkül bőrirritáció

A szív készülékek kettős penge PrecisionUltra. Összehasonlítva a hagyományos pengék PrecisionUltra biztosítani akár 50% -kal nagyobb lefedettség. Shaver így könnyebben tudja kezelni minden típusú és hosszúságú haj. Ezen kívül van még egy egyedülálló blade technológia Hyperflex és ActiveContour. Nejen jednotlivé holící plochy, ale i celá holící hlava má vůli. Más szavakkal, ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a mozgást, hogy alkalmazkodjanak az alakja a bőrt. Ennek eredményeként, egyszerűen azért, mert sokkal kevesebb agyvérzés, mint ez a helyzet a merev fejjel design. Ugyanakkor, az egész folyamat sokkal kíméletesebb borotválkozáshoz.

Ha a vásárlók körében, akik szeretik viselni szép szakáll, értékelni fogja a flip-trimmer, lekerekített élekkel. A segít megőrizni a büszkeségét tökéletes formában.

Tökéletes minden irányban

Ami a szerkezetet, mint olyan, a Remington XR1340G vízálló. Ez rajtad múlik, hogy azt szeretné, hogy borotválja a száraz vagy a zuhany alatt, például. Természetesen ott is beépített újratölthető akkumulátor, amely megtartja a borotvát 60 percig a forgalom. Az akkumulátor állapota LED kijelzők találhatók a szervezetben a készülék.

Végül érdemes megemlíteni a design, amelynek célja az volt a témája a golf. Nem csak színes teljesítmény, hanem az alakjuk öröm Remington borotva XR1340G sok golf rajongó. Ezenkívül tartalmazza, valamint 3 TaylorMade golflabda.

Paraméterek

Borotva mechanizmus
Körkéses Kész!
Működési idő
58,82 perc Kész!
Töltési idő
3,92 óra Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős Kész!
Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus
Körkéses Kész!

Tápellátás

Működési idő
58,82 perc Kész!
Töltési idő
3,92 óra Kész!

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok
Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős Kész!

Ajánlott

Ajánlott
Nedves borotváláshoz Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a borotvát kerested? Válassz egy másikat teljes borotva kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington XR1340G Hyperflex golfjátékos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington XR1340G Hyperflex Golfer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington XR1340G hyperflexie Golfer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington XR1340G Hyperflex Golfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington XR1340G Hyperflex Golfer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ