Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Reolink CX410

Termékkatalógus
Reolink CX410
4,7 3 értékelés
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 89° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, e-mail értesítés, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, mérete 67 × 67 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
42 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Reol23_25 Termékszám:  CX410 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

59 850 Ft
Szett megvásárlása

Reolink CX410

Reolink CX410 IP kamera

Biztonsági kamera ColorX technológiával

A Reolink CX410 IP kamerával otthonodat vagy környezetedet is ellenőrzés alatt tarthatod. Az 1/1,8"-es CMOS-érzékelő f/1 rekeszértékkel részletes, 2K felbontású képet biztosít 30 képkocka/másodperces sebességgel. Ezek a paraméterek a ColorX technológiával együtt első osztályú éjszakai látást tesznek lehetővé, így még éjszaka sem kell aggódnod a hívatlan vendégek miatt. A Reolink kamera könnyen telepíthető a PoE csatlakozás támogatásának köszönhetően. A beépített mikrofonon és hangszórón keresztül kétirányú kommunikációt folytathatsz a szomszéddal vagy a futárral. A Reolink IP kamera fényjelzéssel és szirénával figyelmezteti és riasztja el a hívatlan vendégeket.

Reolink CX410 IP kamera

A Reolink CX410 hatékony éjjellátással rendelkezik

Egy IP kamerával még az éjszakai felvételek is tiszták és világosak lesznek. A Reolink CX410 ColorX éjjellátó technológiát használ, amely a nagy f/1 rekeszértéket egy fejlett 1/1,8" CMOS érzékelővel kombinálja. Ez lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok mellett is láthasd a színes részleteket. A még jobb felvételek érdekében a Reolink CX410 kamera állítható meleg fényű (3000K) fénnyel van ellátva, amely kíméletes a környezetéhez, de éjszaka még jobb minőségű felvételeket biztosít.

Reolink CX410 IP kamera

Intelligens mozgásérzékelés

A Reolink CX410 IP kamera intelligens módon képes megkülönböztetni az embereket, autókat és háziállatokat más tárgyaktól. Ez biztosítja, hogy a helyzetek felmerülésekor időben és pontosan kapod meg a figyelmeztetéseket. Ha a Reolink CX410 kamera nem kívánt mozgást észlel, a fény bekapcsol, a sziréna pedig megszólal, hogy elriassza a betolakodókat. Mindkettő manuálisan is bekapcsolható. Az IP kamera beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kommunikálj például egy futárral vagy a szomszéddal, még akkor is, ha épp a világ másik felén tartózkodsz.

A Reolink CX410 IP kamera kényelmes telepítése

A PoE (Power over Ethernet) technológia használatával a Reolink CX410 kamera pillanatok alatt használatra kész lesz. Egy hálózati kábelen (Ethernet) keresztül egyidejűleg biztosíthatod a kamerának a működéséhez szükséges áramellátást és az internetkapcsolatot.

Reolink CX410 IP kamera
Reolink CX410 IP kamera

A tulajdonod fékezhetetlen őre

A Reolink CX410 IP kamerát úgy tervezték és gyártották, hogy ellenálljon a legmostohább körülményeknek is. A robusztus, IP66-os tanúsítvánnyal rendelkező alumínium ház biztosítja, hogy a kamerában nem okoz kárt a vihar, az erős szél vagy a fagy. Ezért a Reolink beltéren és kültéren egyaránt használható.

Reolink CX410 IP kamera

A Reolink CX410 24/7 felvételek készítésére alkalmas

Az IP kamera 24/7 üzemmódban folyamatosan rögzíthet, amely mozgásra vagy előre beállított ütemezés szerint indítható. Minden felvétel tárolható microSD kártyán (akár 256 GB), Reolink NVR eszközön vagy FTP-kiszolgálón.

Reolink CX410 IP kamera

Az alkalmazással te irányíthatsz

Töltsd le az ingyenes alkalmazást, és nézd meg a Reolink CX410 kamera élő felvételeit, vagy állíts be meghatározott mozgási zónákat (ZONING). Az érzékelés érzékenységét is beállíthatod, hogy csak akkor kapj riasztást, amikor valóban szükséged van rá. Ha a Reolink CX410 kamera fenyegetést észlel, push értesítést küld az alkalmazásba és e-mailben egy 30 másodperces videoklippel vagy fényképekkel együtt.

Reolink CX410 IP kamera

Az IP kamera képes time-lapse rögzítésre

A Reolink CX410 IP kamerával gyorsított videón rögzítheted az olyan dinamikus folyamatokat, mint a nap mozgása, a növények virágzása vagy az építkezés előrehaladása. A time-lapse funkció nem érhető el, ha a Reolink CX410 kamera NVR eszközhöz van csatlakoztatva.

Reolink CX410 IP kamera

A Reolink CX410 IP kamera legfontosabb jellemzői

  • Részletes felbontás 2560 × 1440 px (4 MP)
  • Az emberek, autók és állatok intelligens felismerése
  • Kiváló f/1.0 rekeszérték
  • ColorX technológia a színes éjszakai látáshoz
  • Két színű éjszakai látás
  • Látómező vízszintesen 89° és függőlegesen 46°
  • Beépített mikrofon és hangszóró a kétirányú audióhoz
  • Helytakarékos H.264 videoformátum
  • 3000K fényszóró állítható intenzitással
  • MicroSD kártya támogatása 256 GB kapacitásig
  • Vízálló IP66 tanúsítás szerint
  • A Power over Ethernet (PoE) kapcsolat egyetlen kábelen keresztül biztosítja a tápellátást és az internetkapcsolatot is
  • Kompatibilis a Google Assistanttel

Csomag tartalma:CX410 kamera, vízzáró kupak, 1 m hosszú tápkábel, használati utasítás, kamerás megfigyelés matrica, szerelési sablon, csavarkészlet


Paraméterek

Összehasonlít
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Tápellátás
PoE Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh Kész!
Használat
Beltéri, Kültéri Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Tápellátás
PoE Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri, Kültéri Kész!
Érzékelés
Mozgás Kész!
Audio
Beépített mikrofon, Beépített hangszóró Kész!
Értesítés
E-mail Kész!

Videó

Maximális felbontás
2560 × 1440 px Kész!
Betekintési szög
89 ° Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa
Cloud Kész!
Interfész
RJ-45 LAN Kész!
Memóriakártya nyílása
MicroSD Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Méretek

Szélesség
67 mm Kész!
Magasság
67 mm Kész!
Mélység
187 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Reolink CX410 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reolink CX410. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reolink CX410. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Reolink CX410. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Reolink CX410.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ