Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 WATT, RGB, CCT

Termékkatalógus
RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 WATT, RGB, CCT
5 2 értékelés
LED izzó - okos funkciókkal, 14 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 1521 lm fényáram állítható színhőmérséklet (6500-2700 K), 70 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RTLX24_005 Termékszám:  8590669349456 Gyártó honlapja:
RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 WATT, RGB, CCT 5 790 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 WATT, RGB, CCT

Okosotthon RETLUX home izzókkal

Képzelj el egy olyan otthont, ahol a világítást egy gondolattal irányíthatod - ez csupán sci-fi lenne? Lépésről lépésre kitoljuk az intelligens technológia határait, és ami tegnap még lehetetlen volt, ma már működhet. A RETLUX Smart Home izzó ennek ékes példája, és olyan lehetőségeket kínál, amelyekről eddig nem is álmodtál! Világítsd meg házadat, lakásodat vagy teraszodat olyan izzókkal, amelyeket a RETLUX Smart Home alkalmazással valós időben vezérelhetsz. Állítsd be a fényeket a hangulatodnak megfelelően, teremts hangulatot különleges alkalmakra, játssz a színekkel, időzíts, tervezz, csatlakozz! A RETLUX Smart Home alkalmazás iOS vagy Android készülékekre érhető el, így bárhonnan vezérelheted okosotthonod világítását.

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

Intelligens vezérlés bárhonnan

Kapcsold fel RETLUX RSH 104 izzódat egyszerűen a mobiltelefonodon és a praktikus RETLUX Smart Home alkalmazáson keresztül (elérhető iOS és Android rendszerekre)! A fényeket bárhonnan vezérelheted, és pontosan úgy állíthatod be őket, ahogyan szeretnéd. Ha nincs elérhető Wi-Fi hálózat, vagy az izzót olyan helyre helyezed, ahol nincs internetkapcsolat - akkor is működni fog. Lehetőséget biztosít Bluetooth kapcsolatra, akár 10 méterig. Az otthoni eszközödön, meglévő fali kapcsolón, vezeték nélküli intelligens fali gombon vagy kézi távirányítón keresztül megszokott normál vezérlés is lehetséges.

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

Valódi intelligencia a világításban

Széles körű funkciók, 16 millió szín, dinamikus színjelenetek, a fényerősség beállítása az adott tevékenységtől függően. Szeretnéd növelni munkád hatékonyságát? Kapcsolj be egy világos, nappali fehér fényt, és fejezd be a feladatot időben, mielőtt a nap lemegy! A RETLUX Smart Home RSH 104 izzó tökéletesen alkalmas a bulira is, mivel rendelkezik zenei üzemmóddal és képes reagálni a külső környezeti hangokra. Élvezd a 3 zenei válaszmódot, amelyet ez az intelligens izzó kínál! Teremts egyedi hangulatot, legyen az este romantikus, vagy játékos szórakozással vagy zenés műsorral teli egy baráti partin! A kezelés egyszerű, intuitív, és nem kell aggódnod a bonyolult beállítások miatt. Az egyes izzókat csoportosan is csatlakoztathatod, így egyszerre vezérelhetők. Röviden, játssz a fénnyel - kísérletezz!

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

Hangulatos romantika és parádés show

Bontakozz ki a RETLUX RSH 104 izzóval, amely tökéletes a romantikus estékhez kettesben, de akár egy igazi fényűző partit is rendezhetsz! Imádni fogod a fantasztikus 16 millió színskálát, a nagyszerű színes jeleneteket, a dinamikát, a játékosságot, a fény intenzitásának a pillanatnyi tevékenységtől függő beállításának lehetőségét és még sok más funkciót! Növeld munkateljesítményedet a világos nappali fehér fény beállításával, és fejezd be a munkát éppen időben a pihenéshez vagy egy jó kis autózáshoz! A Music üzemmód funkcióval az izzó képes reagálni a külső környezeti hangokra, és 3 módot kínál a zenére való reagálásra. Olyan környezetet teremt, amely méltó a csodálatra. Nemcsak egy kerti partihoz, játékra való szórakozáshoz, hanem egy romantikus, kettesben töltött estéhez is beállíthatod a világítás színhelyét. Nincsenek bonyolult vezérlők és beállítások, minden intuitív és egyszerű. A RETLUX RSH 104 intelligens izzóval egy több izzóból álló egyesített csoportot is létrehozhatsz, és egyszerre vezéreled őket. Több legyet egy csapásra!

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

Melatonin alváshormon

Engedd át magad a kényelemnek a RETLUX RSH 104 okosizzó nagyszerű Bioritmus funkciójával! Ez a technológia biztosítja az időbeli alkalmazkodást az izzó földrajzi elhelyezkedésének megfelelően. Az izzó fénye a lehető legközelebb áll az adott terület kültéri fényének színéhez. Tedd az esti elalvást egy kis rituálévá, élvezd a naplementét az izzó meleg fehér fényének ragyogásában, amely hozzájárul a melatonin alváshormon termeléséhez! A fénykomfortot a Kattints az indításhoz funkcióval állíthatod be - így például konfigurálhatod a fényt, pl. csak 80% meleg fehérre. Ha egy szobában több intelligens izzó van (és azok ugyanabban a csoportban vannak), akkor a szobában mind automatikusan lehalványulnak. Legyen nyugodt és békés éjszakád a RETLUX RSH 104 izzóval!

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

RETLUX Smart Home alkalmazás

Szabályozd a RETLUX Smart Home RSH 104 izzót egyszerűen a mobiltelefonodon keresztül (elérhető iOS és Android rendszerekre)! Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre Wi-Fi hálózat, vagy olyan helyen helyezed el az izzót, ahol nincs internetkapcsolat, a Bluetooth segítségével működik akár 10 méteres távolságig. A RETLUX Smart Home alkalmazásnak hála pontosan úgy állíthatod be világításodat, ahogyan szeretnéd, egyszerűen bárhonnan. Ugyanakkor a RETLUX Smart Home RSH 104 hagyományos vezérlést is kínál egy meglévő fali kapcsolón, vezeték nélküli intelligens fali gombon, kézi távirányítón vagy mobileszközön keresztül.

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

Nyaralás üzemmód

Akár hosszú nyaralásra, akár csak egy hétvégi kiruccanásra mész a barátaival, a RETLUX RSH 104 intelligens izzóval nyugodt lehetsz! Egyszerűen állítsd be, hogy véletlenszerűen kapcsoljon be és ki, így a házad lakottnak tűnik. A környezeted észre sem fogja venni, hogy elmentél, te pedig élvezheted a gondtalan nyaralást, és visszatérésekor nem érnek kellemetlen meglepetések. A rendszeres indítást internetkapcsolat biztosítja, és gondoskodik a pontos időszinkronizálásról.

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

Siri, kapcsold fel a világítást!

A RETLUX RSH 104 izzóval többé nem jelent problémát, ha úgy érkezel haza, hogy tele van a kezed - bevásárlás, slusszkulcs, csomag a postáról és szórólapok a postaládából. Nyugi! Csak állítsd be a hangasszisztenseket - Siri, Alexa vagy Google - a Retlux Smart Home alkalmazásban, és máris közvetlenül a hangoddal vezérelheted az izzókat! Ha az izzót összekapcsolod a okosotthon más elemeivel, akkor automatikus műveleteket hozhatsz létre: amikor megérkezel a garázsba, és kinyitod az ajtót, az egész helyiségben felkapcsolódik a világítás. Ugyanakkor nem kell aggódnod amiatt, hogy elfelejted lekapcsolni a villanyt. Az automatikus beállítások vagy a mobileszközön keresztül történő távvezérlés szintén gondoskodik erről. A RETLUX Smart Home izzó kellemesebbé és könnyebbé teszi mindennapjaidat!

RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó
RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT LED izzó

A RETLUX RSH 104 LED izzó legfontosabb jellemzői

  • Intelligens LED izzó Wi-Fi kapcsolattal
  • Teljes mértékben állítható fehér fényhőmérséklet (2 700-6 500 K)
  • Állítható RGB fényhőmérséklet (akár 16 millió szín)
  • Folyamatosan szabályozható és Bioritmus funkció
  • Fényáram: 1 521 lm, 14 W
  • Gyertya alakú A70 és foglalat E27
  • Feszültség (normál feszültség a hálózatról): 220-240 V (50-60 Hz)
  • Több mint 15 000 h élettartam
  • Mellékelt RETLUX alkalmazás letöltési link (iOS, Android)

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar, Lengyel Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar, Lengyel Kész!

Használat

Működés
Önállóan Kész!
Használat
Világítás Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Fényerő szabályzás, Smart, Állítható színhőmérséklet, Fényszín beállítás (RGB), Mobilalkalmazás, Hangvezérlés, Időzítő, Nem szükséges hozzá bridge, Zenei vizualizáció Kész!

Világítás

Fényáram
1 521 lm Kész!
Minimális színhőmérséklet
6 500 K Kész!
Maximális színhőmérséklet
2 700 K Kész!

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Energiafelhasználás
14 W Kész!

Típus és forma

Izzó típusa
LED Kész!
Forma
Klasszikus Kész!
Világítási szög
360 ° Kész!

Foglalat

Foglalat
E27 Kész!

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása
14 W Kész!

Méret

Átmérő
70 mm Kész!
Hossz
133 mm Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
1 db Kész!

Energiacímke

Energiaosztály
F Kész!
Élettartam
15 000 óra Kész!

Típus

Típus
LED izzó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 WATT, RGB, CCT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 W, RGB, CCT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 WATT, RGB, CCT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETLUX RSH 104 A70, E27, 14 WATT, RGB, CCT.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ