A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Retrak Reach Sport Karpánt Fekete + Sport Fülhallgató

Termékkatalógus
Retrak Reach Sport Karpánt Fekete + Sport Fülhallgató
4,5 2 értékelés
Mobiltelefon tok - sportoláshoz, alkalmas az iPhone 6, és a Samsung Galaxy S5 készülékekhez
Kód:  RR435b Termékszám:  ETARMLBK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Retrak Reach Sport Karpánt Fekete + Sport Fülhallgató

 

Praktikus tok azoknak, akik szeretnék elérhető közelségben tartani telefonjukat edzés közben is. A karpántot egyszerűen rögzítasd a karodon, és máris kezdheted az edzést. Az állítható pánt kényelmes anyagokból készült, így biztosítva kényelmet a hosszan tartó használat alatt, még izzadás közben is. A minőségi anyagok, ellenállnak a szitáló esőnek, így a tok mobiltelefonodat nem csak kosztól védi meg, hanem részben a víztől is.

Minőségi visszahúzható fejhallgató

A karpánthz tartozik egy erőteljes fülhallgató is, amely ideális a sportoláshoz. A fülhallgató erőteljes hangzást, mély és teljes basszust kínál; ennek ellenére úgy van kialakítva, hogy mégis észlelhesd a környezetedet. Az 1,2 méter hosszú visszahúzható kábel 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozóban végződik, ameny nagy előnyt biztosít más fülhallgatókkal szemben - a kábel hosszúságot be lehet állítani, úgy, hogy ne akadályozzon mozgás közben. Az edés után pedig egyszerűen visszahúzhatod a kábelt, hogy biztos lehess benne, hogy nem gabalyodik össze a legközelebbi használatig.

A sport karpánt mérete L, ezért alkalmas akár nagyobb méretű telefonokhoz is, mint például az iPhone 6 és a Samsung Galaxy S5.

Legfontosabb jellemzői

  • L-es méret
  • Könnyen kezelhető
  • Maximális kényelem
  • Mély basszus és szenzációs magas hangok
  • Három különböző méretű fülhallgató a csomagban
  • Aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Retrak Reach Sport Karpánt Fekete + Sport Fülhallgató Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RETRAK Sport Armband Large černé + sportovní sluchátka do uší. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RETRAK Sport Armband Large čierne + športové slúchadlá do uší. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RETRAK Sport Armband Large schwarz + Sportkopfhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RETRAK Sport Armband Large schwarz + Sportkopfhörer.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ