AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil

Termékkatalógus
Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
15 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REVvl002 Termékszám:  RVDR5317E
Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil 15 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil

Mindig olyan rendezett frizurát szeretnél, amilyet a fodrászod készít neked? A közismert REVLON gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek az élettartama hosszú, teljesítményfelvétele pedig: 2000 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebb levegő-eloszlatást biztosít. Természetesebb módon szárít, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és fantasztikus hajkoronád lesz. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, így lehetővé teszi, tincsről tincsre haladva formázd a frizurát, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád.

Hajszárító Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil ...
Hajszárító Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil ...

A híres Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil hajszárító leglényegesebb tulajdonságai

  • A neves REVLON hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 1,8 m
  • Nem kell sokáig várni, mert gyorsan felmelegszik
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A népszerű REVLON hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A népszerű REVLON hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátorral ellátott hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. A haj fényes, puha és természetesen szép marad. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik, így nem vesztegetsz időt, és azonnal kezdheted a hajadat formázni. A csomagban a közismert REVLON hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Hajszárító Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil ...

Paraméterek

Összehasonlít

Kiegészítők

Tartozékok
Akasztó pánt Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Revlon Smoothstay Coconut Oil RVDR5317E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Revlon Smoothstay Coconut Oil RVDR5317E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Revlon RVDR5317E Smoothstay Coconut Oil.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ