AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Rexel CL410 A4 ClassicCut

Termékkatalógus
Rexel CL410 A4 ClassicCut
Papírvágó kar, 25 oldalas, önélező kés készült speciális, nagy ellenálló edzett acél, szép design, lézer A4 + maximális pontosság
Kód:  PX703 Termékszám:  2101973 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rexel CL410 A4 ClassicCut

Rendezzük az irodában, vagy Ön a tulajdonosa, vagy egy másolatot oktatási központok? Akkor biztosan jól jön kar vágó stabil, nagy kapacitású dugványt Rexel. Hladký řez i při řezaní většího počtu listů vám zajistí čepel, která je vyrobena z vysoce odolné kalené oceli. Ez önélező egy nagyon hosszú élettartamú. Comfort vágás közben elért ergonomikus markolat és a biztonság az Ön kezébe, hogy biztosítsa az átlátszó fedél.

Legfontosabb jellemzők

  • Vágási hossz 310 mm
  • Řez až 15 listů papíru 80 g/m2 současně
  • Pengével speciális, nagy ellenálló edzett acélból
  • Átlós útmutatók 15, 30, 45, 60 fok
  • Az átlátszó fedél védi a kezet
  • Fogantyú a könnyű hordozhatóság
  • Állítható visszafutásgátlót papír
  • retesz

Minden iroda

Základna řezačky je velmi stabilní, velká, těžká a hravě zvládne nařezat až 25 listů papíru 80 g/m2 současně. Továbbá, ez áll egy jól olvasható skála metrikus és angolszász, valamint a vonatkozó iránymutatások különböző formátumoApproxan (A7, A6, A5 és A4). Vágás kis formátumú, mint például fényképek, nem volt probléma. A maximális vágási pontosság, ha A4 gondoskodik a speciális lézer. További előnye a vágókés zár biztonságos átvitelét és állítható visszafutásgátló papírt. Jön két AAA elemet.

További információk:

súly:
6 kg

magasság:
68.5 cm

szélesség:
33 cm

mélység:
8,4 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rexel CL410 A4 ClassicCut Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rexel ClassicCut CL410 A4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rexel ClassicCut CL410 A4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rexel CL410 A4 ClassicCut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rexel CL410 A4 ClassicCut.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ