A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

REXONA Invisible Aqua 250 ml

Termékkatalógus
REXONA Invisible Aqua 250 ml
5 2 értékelés
Női izzadásgátló - spray, csökkenti az izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását - 3 960 Ft/1 l
Kód:  DEO038 Termékszám:  8712561319638 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REXONA Invisible Aqua 250 ml

Rendkívül hatékony izzadásgátló - dezodor sprayben a Rexona Invisible sorozatból. A Rexona Invisible Aqua tökéletesen gondoskodik az izzadás elleni védelemről akár 48 órán keresztül. A speciális technológiának köszönhetően könnyen minimalizálja a fehér és a sárga foltokat a ruháján. A dezodor friss illatú, és nagyon gyengéd a bőrhöz. Ráadásul, a szabadalmaztatott Motionsense technológiának köszönhetően közvetlenül a mozgásra reagál, így annál intenzívebb, minél többet mozog.

A Rexona nem hagyja cserben

  • Kivételes hatékonyság a testszagok és izzadás ellen akár 48 órán keresztül
  • Minimalizálja a fehér és sárga foltokat
  • Nagyon gyengéd a hónalj bőréhez
  • Motionsense technológia  - minél több mozgás, annál nagyobb hatékonyság
  • Friss illat
  • Alkohol mentes
  • Anatómiailag formált a kényelmes alkalmazáshoz

Motionsense

Szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi, hogy a dezodorja "tudja", milyen intenzíven mozog. Ez egy egyedi mikrokapszulákból álló rendszer, amely az izzadásgátlóban található. Ezek a mikrokapszulák a mozgásnál szabadítsák ki magukból az illatot, így a megfelelő időben hatnak - azaz még az izzadás beállta előtt.

Alkalmazás

Alkalmazza naponta a hónalj bőrére. Ha úgy érzi, hogy a hatása gyengül, egyszerűen ismételje meg az alkalmazást. Alkalmas minden bőrtípusra.

Összetevők:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Víz, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, BHT, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: REXONA Invisible 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REXONA Invisible Aqua 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Antiperspirant ve spreji Invisible Aqua 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REXONA Invisible Aqua 250 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ