Shop roku 30 dnů na vrácení

Ricatech PR1980 Ghettoblaster

Termékkatalógus
Ricatech PR1980 Ghettoblaster
4,0 3 értékelés
Rádió - Retro stílus, AM / FM állomáskereső, kazettás magnó, USB port, 3,5 mm-es Jack csatlakozó, SD kártyaleolvasó, mikrofon, 2 db 8 W-s beépített hangszóró
Kód:  WH0467g Termékszám:  PR1980

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ricatech PR1980 Ghettoblaster

Nosztalgikus lélekként szívesen emlékszik a múltra? Jusson eszébe a fiatalsága erről a Ricatech PR1980 Ghettoblaster típusú hordozható rádióról, amely a nyolcvanas évekbe repít vissza. A készülék retro külseje találkozik a modern kor technológiájával, így az ideális választás azok számára, akik értékelik a múltbeli ötletes megjelenést, ugyanakkor szívesen kihasználják a modern technológiák adta lehetőségeket.

Legfontosabb jellemzők

  • egyedi külső a múlt század 80-as éveit idézve
  • pendrive-ról vagy SD kártyáról is lejátszható zene
  • a retro rádió lejátssza az audiokazettákat is
  • AM/FM rádióállomás kereső
  • csatlakoztatható elektromos hálózathoz, de 4 db elemmel is működtethető
  • nem hiányozhat a fejhallgató kimenet

Élje át a 80-as éveket a saját fülével

Ennek a rádiónak a tulajdonosát biztosan senki sem tudja figyelmen kívül hagyni. A készülék a megjelenésén kívül modern felszereltségével is megörvendeztet. Ugyanis pendrive-ról is hallgatható zene, melyet az USB porthoz csatlakoztathat. Vagy, ha inkább az SD-kártyát részesít előnyben, ehhez is megtalálható a csatlakoztató. De milyen lenne az emlékezés, ha nem lehetne lejátszani a jó öreg kazettákat? A gyártó erre is gondolt, így nem hiányzik a készülékből a kazettás magnó sem.

A barátokkal vagy a családdal bolondozásképpen a beépített mikrofon segítségével kazettára rögzíthetők a saját előadásaik is. A hangot 1 pár 8 W teljesítményű hangszóró szolgáltatja. Az energiaellátást hálózati csatlakoztató vagy 4 db elem biztosítja. Kényelmes fogantyú teszi lehetővé a magnó hordozását.

 

 

 

Paraméterek

Teljesítmény
16 W Kész!
Szélesség
355 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!
Mélység
110 mm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
16 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
355 mm Kész!
Magasság
140 mm Kész!
Mélység
110 mm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ricatech PR1980 Ghettoblaster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricatech PR1980 Ghettoblaster. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ricatech PR1980 Ghettoblaster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricatech PR1980 Ghettoblaster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricatech PR1980 Ghettoblaster.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ