Shop roku Akvizice ApF HU

Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink

Termékkatalógus
Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink
Rádió - retro design, FM rádió, ébresztőóra, AUX, alvás és szundi funkció, 3,5 mm-es jack dugó, 2 x 1W
Kód:  WH0467a7 Termékszám:  PR78 Pink

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink

Ön a retro stílus szerelmesei közé tartozik? Ha igen, akkor szerezze be ezt a Ricatech Emmeline hordozható rádiót! Ez egy olyan készülék, amely számos hasznos funkcióval és csodálatos retro design-nal rendelkezik. A klasszikus FM rádiónak és a teleszkópos antennának köszönhetően az összes elérhető rádióállomás rendelkezésre áll az Ön számára. A készülék továbbá egy univerzális AUX bemenettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy más készülékekről is hallgathasson zenét a rádión keresztül. A beépített sztereó hangszórók kitűnő hangminőséget biztosítanak. A rádiót akár fejhallgatón keresztül is hallgathatja. A praktikus szíjnak köszönhetően bármikor, bárhová magával viheti a rádiót. Az elegáns, nosztalgikus bőr különleges megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

Legfontosabb jellemzők

  • FM rádió és teleszkópos antenna
  • AUX bemenet
  • Beépített hangszórók: 2 × 1 W
  • Fejhallgató kimenet
  • Alvás funkció
  • Ébresztő rádió
  • Hálózati vagy elemes működés

Zene elalváshoz és ébredéshez

Ön szeret zenét hallgatni közvetlenül lefekvés előtt? Akkor biztosan örülni fog az alvás funkciónak, amelynek köszönhetően a rádió a megfelelő beállításokat követően magától kikapcsol. Reggel pedig ismételten kedvenc zenéjére ébredhet.

Paraméterek

Teljesítmény
1 W Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
1 W Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricatech PR78 Emmeline Salmon Pink.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ