AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

RIKOMAGIC MK902 II 8 gigabájt

Termékkatalógus
RIKOMAGIC MK902 II 8 gigabájt
5 1 értékelés
Mini PC - 1,8 GHz-es Cortex A17, Rockchip 3288 Quad-core, 2 GB RAM, 8 GB-os flash, HDMI, USB, Wi-Fi, microSD slot, Bluetooth, Android 4.4
Kód:  RK001d9d Termékszám:  MK902II8GB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RIKOMAGIC MK902 II 8 gigabájt

RIKOMAGIC MK902 II szépen kis számítógépes elképesztő áron és kiváló teljesítmény. Hirdesse TV univerzális Smart TV, amely személyre számos alkalmazás széles körű internetes szolgáltatások. Összehasonlítva a hagyományos okostévén ebben a mini számítógép játék és szórakozás. Kapsz választani egy végtelen sokasága alkalmazások, amelyek az operációs rendszer a Google bejelentette az Android. Számítógépes közel egy televíziós menteni, és CONNECT az AV vagy HDMI csatlakozóval. Ha szeretné használni a PC a munka, nem probléma, hogy CONNECT a megfelelő kijelző, billentyűzet, egér, és kap munkát.

Ideális esetben azonban kell alkalmazni, mint egy végtelen forrásából multimédiás szórakozás a nappaliban. Az alapítvány egy boldog ezeknek a funkcióknak a gyakorlat elég. Rich részét intézkedik gyorsan órajele, 4jádrový Rockchip 3288 processzor kísérettel 2 GB DDR3 memóriával és grafikus Mali-T764. Minden további nélkül, és több alkalmazást képes párhuzamosan futó és gyors váltás a kettő között.Meg tudja kezelni az összes formátumot, beleértve a video lejátszás felbontások akár Full HD, és cserélje ki a nagyobb asztali lejátszó.

Az adatok tárolása memória kapacitása 8 GB és felvehet egy Micro SD kártya. Oneszerűen kép a tér akár 32 gigabájt Minden internetes tartalom néhány percen belül kap a vezeték nélküli Wi-Fi vagy kábeles kapcsolat RJ-45.Expansion perifériák éppen 4 USB port és a Bluetooth vezeték nélküli. Csatlakoztassa őket a billentyűzeten keresztül a gyors gépelés, egér, külső meghajtók, flash memória, és 3G modem és mások.

Támogatott lejátszási formátumok:

Videó: az MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.263, H.264, H.265, AVS, VC-1, RV, VP6 / VP8, MVC (1080p) Sorenson Spark, MVC akár 4K2K @ 30fps

Audio: MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, OGG, OGA, APE, FLAC, AAC, M4A, 3GPP

Paraméterek

Processzor sorozat
ARM Kész!
Operációs rendszer
Google Android Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Grafikus kártya márkája
ARM Kész!
Videókártya modell
Mali-T764 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Google Android Kész!

Processzor

Processzor sorozat
ARM Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
ARM Kész!
Videókártya modell
Mali-T764 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Webkamera, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11 b/g/n Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Kimenetek

USB 2.0
4 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN, S/PDIF optikai kimenet Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIKOMAGIC MK902 II 8 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIKOMAGIC MK902 II 8GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIKOMAGIC MK902 II 8GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIKOMAGIC MK902 II 8 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIKOMAGIC MK902 II 8 GB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ