Akvizice ApF HU Shop roku

RIO Blue Light fogfehérítő

Termékkatalógus
RIO Blue Light fogfehérítő
Lámpa - fogfehérítés kék fénnyel és fogfehérítő géllel, fehérítő gél 3 db
Kód:  RIO070a Termékszám:  RIO-DCWH6

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RIO Blue Light fogfehérítő

A RIO Blue Light fogfehérítő speciálisan kifejlesztett fogfehérítő kezelés aktív kék fénnyel és fehérítő géllel. A fény és a gél különleges kombinációja segít eltávolítani a kéretlen foltokat, amelyeket kávé, tea vagy vörösbor okoz. Eltávolítja a zománcon látható egyéb foltokat is, melyeket a dohányzás vagy az öregedés okoz. A legtöbb étel színezéket tartalmaz, melyek nem kívánt nyomokat hagynak a fehér fogzománcon. Még a túl kemény fogkefe, az öregedés és egyéb tényezők is okozhatnak sérülést a fogzománcon, melyek miatt a foltok megjelenése valószínűbb. A lámpa használata nagyon egyszerű, hatékony és biztonságos. Kis mérete miatt utazáshoz is tökéletes. Kiváló kiegészítő a gyönyörű és egészséges fogakért - ez mindenki névjegye.  

Legfontosabb jellemzői

  • Az aktív kék fény és a fehérítő gél egyedülálló kombinációja
  • Hatékonyan távolítja el a foltokat és az elszíneződéseket
  • 3 db fehérítő gél
  • Alkalmas otthonra és utazás közben
  • Egyszerű, gyors és biztonságos a használata

Egyedi kezelés

A Light Blue lámpa előnye, hogy használta egyszerű, ideális otthoni használatra, emellett ízléses, modern designnal rendelkezik. A kezelés hasonló a fogászati kezelésekhez, de nem helyettesíti a rendszeres fogászati ellenőrzéseket. A fehérítő készlet nem használható hidak, műfogsorok, aranyfogak, koronák és tömések fehérítésére. Higiéniai okokból a készülék egy fő használatára ajánlott. A szett tartalma egy fehérítő lámpa időzítővel, használati utasítás, lítium akkumulátorok, 3 tubus fehérítő gél, és egy fehérítő elem. 

Alkalmazás:

  • Tisztítsd meg a fogakat, majd helyezd a fogfehérítő gélt a fehérítő elembe, helyezd a szádba és harapj rá.
  • Kapcsold be a készüléket, a kék fény 10 percig fog világítani, majd automatikusan kikapcsol. 
  • A fehérítés után távolítsd el a fehérítő elemet a szádból, majd öblítsd le a fogaidat, és a fehérítő elemet tisztítsd meg meleg vízzel.
 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIO Blue Light fogfehérítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Blue Light Teeth Whitening. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIO Blue Light Teeth Whitening. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Blue Hell Teeth Whitening. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Blue Hell Teeth Whitening.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ