Shop roku Shop roku

Roadstar HIF-5988

Termékkatalógus
Roadstar HIF-5988
5 1 értékelés
Lemezjátszó - fa burkolat, 45/33-os lejátszásai sebesség, félautomata, analóg FM rádió, kerámia hangdoboz, kék LCD kijelző, extrém hangszóró, 80W PMPO, 2x5 W RMS
Kód:  RDS004q Termékszám:  HIF-5988 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roadstar HIF-5988

A ROADSTAR egy japán elektronikai gyártó cég úgynevezett state-of-the-art design szemlélettel. A céget 1976-ban alapították. A ROADSTAR-t a remek fejlesztőcsapata fémjelzi, emellett mindig elő tudnak állni valami vonzóval és újjal. A HIF-5988 fa burkolatú lemezlejátszó felszereltségéhez FM rádió és minőségi hangszórók is tartoznak.

Fő sajátosságok

  • Kék háttérvilágítású LCD kijelző
  • Analóg FM rádió
  • 80W PMPO kimeneti teljesítmény
  • Fordulatszám: 33/45 fordulat/ perc
  • Autostop

Minőségi kidolgozás

A kézi hangerőszabályozónak köszönhetően belekóstolhat a tökéletes zenei élménybe, amelyet 80 W-os kimeneti teljesítményű minőségi hangszórók biztosítanak, vagy akár tökéletesen el is szigetelheti magát a környezeti zajoktól fülhallgató csatlakoztatásával. Az autostop funkcióval ellátott tányér két sebességgel képes lejátszani a bakelitlemezeket. Az elülső panelen található az összes vezérlő egység, a fülhallgató csatlakoztatója, valamint a kék háttérvilágítású LCD kijelző. Korunk ízlését tükröző design-jának köszönhetően minden modern háztartásba remekül illeszkedik.

A csomag tartalma:

  • 33/45-ös lemezadapter
  • RCA audio kábel

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roadstar HIF-5988 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-5988. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roadstar HIF-5988. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-5988. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-5988.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ