ROBOTIS STEM Level 1

Termékkatalógus
ROBOTIS STEM Level 1
Építőjáték - 247 részegység, 2x intelligens meghajtó, vezérlőegység, IR vonalkövető, 3x infravörös érzékelő, 7 robo-példa, oktatórendszer
Kód:  ROBc04 Termékszám:  20515 Gyártó honlapja:
ROBOTIS STEM Level 1 Megszűnt

ROBOTIS STEM Level 1

Merülj el a STEM (tudomány, technológia, tervezés és matematika) elveinek titkaiban, amelyeket egy egyedülálló elektronikus készlettel fedezhetsz fel. Ez a készlet megnyeri és szórakoztatja az összes kis és nagy felderítőt és felfedezőt. A ROBOTIS STEM Level 1 egy komplex bevezető szintű robotikus készlet, amelynek célja a középiskolások képzése. A készlet azokat a komponenseket tartalmazza, amelyek a STEM munka alapjainak elsajátításához szükségesek. Színes munkafüzetekben találhatod meg a részletes telepítési utasításokat. Alternatív megoldásként letöltheted az R+Design programot a robot összeállításának és szerkezetének előnézetére. A nagyítható és forgatható 3D-s modell bármilyen szögből megmutatja a robotot.

A készlet legfontosabb jellemzői

  • 247 részegység
  • 2 × intelligens meghajtó
  • Vezérlőegység
  • IR vonalkövető + 3 x IR érzékelő
  • 7 robo-példa
  • Praktikus képzési rendszer

Információkkal teli háromfázisú képzés 

A ROBOTIS STEM Level 1 elektronikus készlethez tartozó utasítások három fázisban zajlanak, a mellékelt munkafüzetek és kézikönyvek szerint. Az alapfázisban a diákok megtanulják a robot működésének tudományos és technológiai elveit. A fejezet végén részletes összeállítási útmutató található. Az alkalmazási szakaszban a diákok megtanulják a robotok programozásának és a programozás matematikájának elveit. Végül, az utolsó, gyakorlati fázisban a gyerekek a fejlett problémák megoldására és a versenyek robotjainak konfigurálására alkalmazhatják ismereteiket.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROBOTIS STEM Level 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROBOTIS STEM Level 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROBOTIS STEM Level 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROBOTIS STEM Level 1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ