30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

RODE Stereo VideoMic Pro

Termékkatalógus
RODE Stereo VideoMic Pro
4,0 2 értékelés
Mikrofon A mérete miatt és kompakt sztereó mikrofon ideális digitális SLR fényképezőgépek és egy kis otthoni videó kamera. Rendkívül érzékeny 1/2 "kardioid kondenzátor kapszulát egy XY elhelyezés széles sztereó képet természetes mélység. Az integrált sokk kiváló izoláció kapszula rezgés- és kezelése, hogy rontaná a felvételt. Felüláteresztő szűrő 75Hz, hogy megszüntesse a nem kívánt alacsony frekvenciájú iparban. -10 DB PAD csökkentheti a mikrofon érzékenységének - tökéletes hangos jelforrást. különlegességei erősítés a jelek 20dB - aktív, arányának csökkentéséhez többnyire szegény belső előerősítők SLR fényképezőgép a keletkező hang. Frekvencia átvitel 40Hz - 20kHz. Maximum SPL 134 dB. Kimeneti csatlakozó 3,5 mm-es jack. 9V zseblámpa
Kód:  ROD004a Termékszám:  Stereo VideoMic Pro Gyártó honlapja:

RODE Stereo VideoMic Pro

RODE Stereo VideoMic Pro kellemesen kompakt, irányított mikrofon broadcast minőségű hangot mentén mérik a digitális fényképezőgépek és kamerák. Half-os kondenzátor kapszulát egy nagy felbontású szilárdan mezőbe kerül, ahol biztosítják a természetes hangzású sztereó felvétel.A nem kívánt zajt, miközben kezelése megakadályozza anti-shock rögzítő rendszer hatékonyan tompítja a rezgéseket, hogy nőtt egy kellemetlen dörgés. Ideális zenei felvétel, légköri környezet, de különösen is tisztán hallható beszélgetést.

Az előnye, hogy a modell szintjének növelése 20 dB a digitális tükörreflexes fényképezőgépek. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csökkentsék a előerősítő szintű kamera. Hatékonyan csökkenti a zajt a kamera, ami elég gyenge minőségű audio áramkör.Választható -10 dB csillapítás szinten lehetővé teszi a felvétel hangos hangforrások, mint például az élő zene és értelmezések a motorsport. Állítható-áteresztő szűrő is emelkedik érzékenysége 40 Hz-től 80 Hz, amely lehetővé teszi, hogy ne zavarjon üvöltés.

Műszaki adatok:

Akusztikai tulajdonságai:
nyomásesés

Iránykarakterisztikájára:
kardioid

A meghajtó:
2x 1/2 "kondenzátor kapszula

Frekvencia tartomány:
40 Hz ~ 20 kHz (opcionális 80 Hz)

Kimeneti impedancia:
200 Ohm

érzékenység:
-38,0 Db re 1 Volt / Pascal (12,60 mV @ 94 dB SPL) + / - 2 db 1kHz

Maximum SPL:
SPL 134 dB SPL (1kHz @ 1% THD be 1k terhelés)

A zajszint:
20 db-A

Aktív elektronika:
JFET impedancia konverter

Az Energiagazdálkodási lehetőségek:
9V-os elem

csatlakozó:
3,5 mm-es jack

méretek:
66 x 130 x 108 mm

súly:
115 g

Paraméterek

Szélesség
66 mm Kész!
Magasság
130 mm Kész!
Mélység
108 mm Kész!
Min. frekvencia
40 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Méret

Szélesség
66 mm Kész!
Magasság
130 mm Kész!
Mélység
108 mm Kész!

Mikrofon tulajdonságai

Min. frekvencia
40 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Impedancia
200 Ohm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RODE Stereo VideoMic Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Stereo VideoMic Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RODE Stereo VideoMic Pre. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rode Stereo VideoMic Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rode Stereo VideoMic Pro.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ