AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

ROHNSON R-266

Termékkatalógus
ROHNSON R-266
5 2 értékelés
Szendvicssütő teljesítmény 750W, 2 pirítós, kivehető grill lemezek könnyű tisztítás és karbantartás, lehet használni, mint egy kis grill, automatikus hőmérséklet-szabályozás, tapadásmentes felület, hőszigetelt fogantyú, kompakt tárolás és helymegtakarítás jelzőfény, gyújtózsinór
Kód:  ROHSE003 Termékszám:  R-266

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-266

A ROHNSON R-266 szendvicssütő azoknak az örömére készült, akik szeretik frissen sütött, ropogós pirítóssal kényeztetni magukat reggelente.A négyszögletes forma lehetővé teszi, hogy négyzet alakú pirítósokat vagy paninit készítsen benne. Akár kisebb grillként is használhatja a készüléket. Belül tapadásmentes felületű grill lapokkal rendelkezik, mely lehetővé teszi az egyszerű eltávolítását és tisztítását. Nagy előnye a felvillanó fény, amely jelzi, ha a sütő elérte a kívánt hőmérsékletet, és készen áll a sütésre a hőmérséklet automatikus szabályozásával.

Legfontosabb jellemzők

  • Két négyzet alakú pirítós vagy panini elkészítésére alkalmas
  • Kis grillként is használható
  • Tapadásmentes felülettel rendelkező eltávolítható grill sütőlapok
  • Fényjelzés
  • Hőszigetelt fogantyú
  • Helytakarékosság a függőleges tárolásnak köszönhetően

Kompakt és helytakarékos tárolás

A hőszigetelt fogantyúknak köszönhetően nem kell azon aggódnod, hogy a pirítósod szénné ég. Emellett a szendvics sütő biztonsági zárral rendelkezik a minél biztonságosabb használat érdekében. A készülék nagy előnye, hogy függőlegesen is tárolható, ezzel pedig helyet takaríthat meg konyhájában.  A sütő alján találja a helyet, ahova a kábelt helyezheti.  A ROHNSON R-266 tökéletes választás ízletes reggelikhez, vagy akár gyors vacsorákhoz is.

 
 

Paraméterek

Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Eltávolítható sütőlemezek Kész!
Teljesítményfelvétel
750 W Kész!

Sütőlemezek

Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Eltávolítható sütőlemezek Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
750 W Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-266 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-266. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-266. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-266. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-266.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ