A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

ROHNSON R-8060

Termékkatalógus
ROHNSON R-8060
3,5 2 értékelés
Hősugárzó teljesítmény 2400 W PTC fűtőelemek hatékony fűtési, három beállítási szint, hideg levegő, a hőmérséklet beállítás 10-49 ° C, érintésre működő vezérlők LED kijelzővel és távirányítóval, oszcilláció 80 °, 8 órás időzítő, levegőszűrő, biztonsági automatikus kikapcsolás, amikor felborul készülékek, extra oN / OFF gombot a hátsó
Kód:  ROHTP009 Termékszám:  R-8060

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-8060

Akkor kénytelenek vagyunk pritapet? Ebben az esetben van ez a kialakítás Nizzában megoldások formájában elektromos melegítés Rohnson. Ez lehetőséget nyújt a fűtési vagy ventilátor működését. Při vytápění prostor je šetrný a nedochází k vysoušení vzduchu a ani spalování kyslíku. Ezért allergiásoknak és asztmások. Ez az új technológia formájában egy PTC kerámia fűtőelem is jelent fűtés jelentős energia-megtakarítást. Hála a modern másolat biztosan illeszkedik bármilyen környezetbe. Mindig tiszta levegőt, melyet egy cserélhető légszűrő, ami elérhető eltávolítása után kivehető hátsó rács. Hátul is van egy extra gomb leálljon és üzembe elektromos fűtés.

Legfontosabb jellemzők

  • Oneszerű és intuitív köszönhetően LED kijelző
  • modern design
  • Nagy teljesítmény 2400 W
  • PTC fűtőelemek hatékony fűtés
  • Tartalmaz egy távirányító
  • Biztonságos működés (automatikus kikapcsolás baleset során, vagy ha túlhevült)
     

Könnyű használat

A szálloda 3 működési beállítások: Hideg levegő és a hőmérséklet beállításához 10-49 ° C Az eszköz lehet használni a fűtő hűtés után. I přes své malé rozměry disponuje výkonem až 2400 W a nebude pro něj větší problém vytopit i větší místnost. Barátságos felhasználók számára adott műveletet. A készülék működtethető távirányítóval és világos LED kijelző, érintőképernyő. Természetesen Kérjük oszcillációs funkció, amely lehetővé teszi, hogy a mozgás a fűtés a saját tengelye körül szögben 80 °. 

Azt jelentette, hogy a biztonsági

Fűtési könnyen módosíthatja az idő, amikor meg kell, például a 8-órás időzítő automatikus kikapcsolás. Amikor elhagyja a házat, így nem kell megoldani, ha kikapcsolja a fűtést. Gyártó természetesen gondolt más biztonsági funkciókat. K dispozici tak je i automatické vypnutí při převrhnutí a při přehřátí přístroje. Könnyen szállítható fűtés biztosítja mind az alacsony súly és beépített fogantyú. 

További információk:

  • Szélesség: 23 cm
  • Magasság: 75 cm
  • Mélység: 23 cm
  • Súly: 4,55 kg

Paraméterek

Fűtőrendszer típusa
Elektromos Kész!
Energiafelhasználás
2 400 W Kész!
Teljesítményszintek száma
3 Kész!
Funkciók
Felborulás elleni védelem Kész!

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa
Elektromos Kész!

Tulajdonságok

Energiafelhasználás
2 400 W Kész!
Teljesítményszintek száma
3 Kész!

Funkciók

Funkciók
Felborulás elleni védelem Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-8060 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-8060. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-8060. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-8060. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-8060.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ