Shop roku AP+ plus nový vizuál

ROHNSON R-890 Siberian Tiger

Termékkatalógus
ROHNSON R-890 Siberian Tiger
Mobil klíma - páramentesítés, ventilátor és éjszakai mód funkció, A energiaosztály, 14000 BTU/h teljesítmény, ajánlott szobaméret: 150 m3, időzítő és távirányító, 64 dB zajszint
Kód:  ROHKLI007 Termékszám:  R-890

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-890 Siberian Tiger

A(z) Rohnson által tervezett klíma még a meleg nyári hónapokban is probléma nélkül lehűti a szobát. A párátlanító funkció segít fenntartani a megfelelő páratartalmat a helyiségben és megakadályozza a falak nem kívánt penészesedését. Egy praktikus időzítővel is felszerelték, amelynek köszönhetően előre beállíthatod azt, hogy mely időben hűtse le a szobát. A ventilátor üzemmód effektíven átkeveri a levegőt, ennek következtében hamarabb lehűti a helyiséget. A távirányítóval komfortosan vezérelheted a mobil légkondicionálót. A(z) ROHNSON R-890 Siberian Tiger klíma akár a(z) 150 m³-es helyiséget is képes lehűteni. Amennyiben a szűrő eltömődött, elegendő azt gondosan lemosnod vízzel. Ezután várj, amíg megszárad, majd helyezd vissza a klímába. A súlya 33,5 kg, ebből fakadóan a kezelése nem nehéz.

A(z) ROHNSON R-890 Siberian Tiger mobil légkondicionáló fő tulajdonságai

  • Mobil klíma a szobában lévő magas hőmérséklet szabályozásához
  • A párátlanító funkció segít fenntartani a megfelelő páratartalmat
  • A szűrőt lemoshatod vízzel
  • A távirányítóval komfortosan kezelheted a mobil klímát
  • A ventilátor átkeveri a levegőt a helyiségben

A(z) ROHNSON R-890 Siberian Tiger funkciói

Az éjszakai üzemmód segítségével elektromos energiát takaríthatsz meg, de nem kell tartanod attól, hogy alvás során meleged lesz. A(z) ROHNSON R-890 Siberian Tiger le tudja csökkenteni a fordulatszámot, ami alacsonyabb zajszintet biztosít.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-890 Siberian Tiger Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-890 Siberian Tiger. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-890 Siberian Tiger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ