Akvizice ApF HU Shop roku

ROHNSON R-9116

Termékkatalógus
ROHNSON R-9116
Hősugárzó olajradiátor Digital, 2500W, 11 borda, három erő állapota, a hőmérséklet-beállítás termosztát, biztonsági biztosíték túlmelegedés ellen, világos jelzés a működés, 3 olaj áramlási csatornák hatékony fűtési, görgők, nyelek a könnyű kezelhetőség
Kód:  ROHER001 Termékszám:  R-2511-15

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-9116

Olajradiátor ROHNSON R-2511-15 egy nagy segítség a hideg napokon, köszönhetően az erős teljesítménye 2500 W hőt gyorsan felmelegíti szép, közepes méretű szoba. Kiválóan alkalmas például a chat, vagy a hő egy szoba, amit él, ha nem a hő az egész házat. A radiátor van kialakítva bordák 11, nABIZ három szinten, és tartalmaz egy beépített termosztát a hőmérséklet, így beállíthatja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Hatékony fűtés teszi lehetővé a három olaj áramlási csatornák.Az előny a fényjelzés arról tájékoztatja a felhasználót, hogy a készülék működik. Van is egy biztonsági túlmelegedés biztosítékot.

A fő előnyök

  • erős teljesítmény fűtésre, valamint a közepes méretű szobát
  • három teljesítményszint
  • hőmérséklet szabályozó termosztát
  • Jelzése üzemelési fény
  • biztonsági berendezés túlmelegedés ellen
  • integrált fogantyú a könnyű kezelhetőség
  • tárhely használt kábel

könnyű kezelhetőség

A nagy előnye, hogy a készülék a görgők és integrált fogantyú a könnyű kezelhetőség és kényelmes mozgó szobák között. Radiátor, így könnyen szállítható a hely, meg kell csak, hogy felmelegedjen. A nagy funkció a tároló rekesz az oldalon, amelyre akkorReel használt kábel. Nincs több felesleges kábel szanaszét a földön.

További információk:

Bordák száma:

11

méretek:
13 × 63 × 37 cm

súly:
6,1 kg

Paraméterek

Energiafelhasználás
2 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
3 Kész!
Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát Kész!

Tulajdonságok

Energiafelhasználás
2 500 W Kész!
Teljesítményszintek száma
3 Kész!

Funkciók

Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-9116 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2511-15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-2511-15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9116. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9116.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ