Rohnson R-9312 IONIC + AIR PURIFIER

Termékkatalógus
Rohnson R-9312 IONIC + AIR PURIFIER
Páramentesítő - A párátlanítás kapacitása (35 °C-on és 80% relatív páratartalom mellett) napi 12 liter, akár 45 m2 helyiségekhez, R-134A típusú ökológiai hűtőközeg, folyamatos ionizációs működés lehetősége, 2 ventilátorsebesség, szénszűrő és független légtisztítás funkció, a víztartály kapacitása: 2,5 l, az üzemi hőmérséklet: 5 °C-35 °C, tele-tartály fényjelzés és automatikus kikapcsolás, mosható antibakteriális szűrő, időzítő 1-24 óra, 220 W fogyasztás, páratartalom beállítása (35-80%) és relatív páratartalom (%), folyamatos működés, ideális hőmérséklet-szabályozás az optimális hőmérsékleten - intelligens funkció, mosás utáni ruhaszárítás funkció, áramkimaradás esetén is működő memória, folyamatos kondenzátor leeresztő
Kód:  ROHNS931 Termékszám:  R-9312

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rohnson R-9312 IONIC + AIR PURIFIER

Egy praktikus párátlanító

A nagy teljesítményű Rohnson R-9312 párátlanító szénszűrővel és ionizációval gondoskodik a tiszta és egészséges levegőről az otthonodban. A készülék akár 45m2 méretű helyiségekbe is alkalmas, és hála a 2in1 funkciónak, könnyedén válthatsz a párátlanítás és tisztító funkció, valamint a független tisztító funkció között. A folyamatos működés érdekében folyamatos kondenzvízelvezetés funkció áll rendelkezésre.


A Rohnson R-9312 párátlanító legfontosabb jellemzői

  • 2 ventilátor teljesítmény-fokozat
  • Szénszűrő és ionizáció
  • Csendes működés
  • A párátlanító teljesítménye: 12 liter / nap
  • Kikapcsolás időzítő: 1-24 óra
  • Ruhaszárító funkció
  • Memory Function - áramkimaradás esetén megjegyzi az utolsó beállítást
  • Defrost Function - automatikus védelem a fagy okozta károsodás ellen
  • Smart Function - optimálisan beállítja a páratartalmat a hőmérséklet függvényében
  • Zajszint 37-50 dB

2 szintű légtisztítás

A szénalapú szűrő hatékonyan elnyeli a kellemetlen szagokat, és csapdába ejti a mikrorészecskéket. Ezen kívül az eszköz ionizátorral is el van látva, amely a levegőt negatív ionokkal gazdagítja, amelyek kitisztítják, és egészséges, tiszta környezetet teremtenek, káros baktériumok nélkül.


Ruhaszárító üzemmód

A praktikus Fast Dry funkció a készüléket hatékony ruhaszárító üzemmódba kapcsolja. Ha ez az üzemmód be van kapcsolva, a páratartalom szintje olyan értékre változik, aminek köszönhetően a kimosott ruhák a lehető leghamarabb megszáradnak. Az időzítővel együtt a készülék ideális segédeszközzé válik a mosott ruha gyors szárításában.


Intuitív működés

A készülék kezelése az érintőpanel segítségével rendkívül egyszerű és intuitív. Az intelligens Smart üzemmód folyamatosan optimalizálja a páratartalmat a szobahőmérséklet függvényében, és így tökéletes körülményeket biztosít. A maximális kényelem érdekében a párátlanító a megtelt tartályt jelző lámpával és automatikus kikapcsolás funkcióval is fel van szerelve. 


Paraméterek

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
45 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
12 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
45 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-9312 IONIC + AIR PURIFIER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9312 IONIC + AIR PURIFIER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-9312. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9312. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9312.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ