AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Rohnson R-9800

Termékkatalógus
Rohnson R-9800
5 2 értékelés
Ózongenerátor eltávolítja a nem kívánt szagokat, gyorsan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és tisztítja a levegőt, időzítő 0-30 perc, rozsdamentes acél, 200 m2-ig (magasság 2,5 m), ózontermelés 14000 mg / h-ig, légáram 85 m3 / h, energiafogyasztás 100 W, méretei 360x195x225 mm
Kód:  ROHGO190 Termékszám:  R-9800

Rohnson R-9800

Amennyiben szeretnéd megtisztítani a belső teret az összes kellemetlen szagtól és allergénektől, és mindemellett szeretnéd fertőtleníteni a helyiséget a baktériumoktól, gombáktól, vírusoktól, sőt még a koronavírustól is, úgy a Rohnson R-9800 ózon generátort Neked találták ki. Az oxigén ózonná alakítása 100%-ig környezetbarát, segítségével a készülék képes akár egy 200 m2-es helyiség tökéletes sterilizálására. Fogantyújának, ellenálló rozsdamentes acél házának és mindenekfelett kompakt méreteinek köszönhetően bárhová magaddal viheted. Éppen ezért a RohnsonR-9800 ózon generátort használhatod a magán helyiségekben, mint például az otthonod vagy a járműved, csak úgy, mint a nyilvános területeken, mint például az iskola, hotel, bár vagy étterem, sőt még az egészségügyi létesítmények is. Az időzítőt akár 30 percre is beállíthatod a fertőtleníteni kívánt helyiség méretének megfelelően, így többé már nem szükséges aggódnod a koronavírus vagy más nemkívánatos szennyeződés jelenléte miatt a szobában. A Rohnson R-9800 ózon generátor megbízhatóan gondoskodik mindenről.


A Rohnson R-9800 ózongenerátor főbb jellemzői

  • Ózon légtisztító, amely sterilizálja a magán- és a nyilvános helyeket
  • Eltávolítja el az összes parazitát, gombát, baktériumot és vírust, beleértve a koronavírust is
  • Emellett eltávolítja a szagokat és egyéb szennyeződéseket a helyiségből, csökkenti az allergének előfordulását és fertőtleníti a légkondicionáló rendszereket
  • Az R-9800 generátor óránként akár 14 000 mg ózont képes előállítani
  • Óránként 85 m3-es légárammal dolgozik
  • Tökéletesen megtisztítja a maximum 200 m2-es tereket
  • A Rohnson R-9800 ózon generátor praktikus fogantyújának, ellenálló rozsdamentes acél házának és kompakt méreteinek hála kényelmesen hordozható
  • A szén előszűrő teljesen eltávolítható
  • Az időzítőt akár 30 percre is beállíthatod a Rohnson R-9800 generátoron
  • Az oxigént ózonná alakító fertőtlenítési folyamat 100% -ban környezetbarát
  • Működés közben egy személy, állat vagy növény sem tartózkodhat a helyiségben
  • Használat után szellőztesd a helyiséget legalább 30 percig, vagy ne lépj be be a helyiségbe a Rohnson R-9800 generátor leállása után 1 óra hosszáig

Tiszta és biztonságos környezet a Rohnson R-9800 ózon generátorral

A Rohnson R-9800 ózon generátorral nemcsak a kellemetlen szagoktól szabadulhatsz meg a tiszta levegő eléréséhez, hanem az összes káros organizmustól, mint például a baktériumok, vírusok, sőt még a koronavírus is. A Rohnson R-9800 generátor használatával egy akár 200 m2-es területet is biztonságossá tehetsz az egészséged szempontjából.

Hogyan működik a Rohnson R-9800 ózon generátor?

A Rohnson R-9800 ózon generátor az oxigén (O2) ózonná (O3) alakításának kémiai reakcióját alkalmazza. Először is a R-9800 készüléke magasfeszültségű koronakisülésekkel külön atomokra bontja az oxigén molekulákat a beszívott levegőben, majd ezeket ezt követően háromszoros kötésű ózon molekulákká formálja. Mivel az ózon egy erőteljes oxidálószer, megszabadul minden szennyeződéstől. Ez az újonnan kialakult ózon megköti a kellemetlen szagokat, a gombákat, baktériumokat, vírusokat, sőt még a koronavírust is és gondoskodik a megtisztított területek teljes fertőtlenítésről.Ezáltal maximális mértékben sterilizálja a helyiséget és megszabadul minden káros anyagtól és szennyeződéstől - amennyiben a helyes módon végzed el a folyamatot. A végbemenő reakciók során az ózon oxigénné alakul vissza. Ez azt jelenti, hogy a Rohnson R-9800 készülék használata teljesen biztonságos és 100%-ig környezetbarát.

Kis mérete ellenére a Rohnson R-9800 nagy teljesítményű

A Rohnson R-9800 ózon generátort egy ellenálló rozsdamentes acél ház védi, kompakt méretei ellenére (36 × 19,5 × 22,5 cm) képes nagy mennyiségű ózon előállítására - akár 14 000 mg-ra óránként. A praktikus fogantyújának köszönhetően kényelmesen magaddal viheted bárhová. A Rohnson R-9800 készüléke mindenhol hatékony fertőtlenítést nyújt.


Magán- és nyilvános terekben egyaránt használható

A Rohnson R-9800 ózon generátor nem csak az iskolában, éttermekben vagy irodákban gondoskodik a kifogástalan fertőtlenítésről, hanem képes az egészségügyi létesítményekben, hotelekben és más nyilvános épületekben is sterilizálni a helyiségeket. A Rohnson R-9800 generátor magas, 85 m3/órás légáramlási sebességgel biztosítja a megbízható tisztítást az akár 200 m2-es területeken. A Rohnson R-9800 készülék használata után legalább 30 percen át szellőztesd ki az adott helyiséget alaposan.


Tartsd a Rohnson R-9800 generátor működését teljes ellenőrzés alatt

A Rohnson R-9800 ózon generátoron beállíthatod az időzítőt is az igényeid szerint maximum 30 percre. Például egy 100 m2-es és 3,3 méteres magasságú helyiségben a Rohnson generátor üzemideje 6-10 perc. Amennyiben túl sokáig termelődik az ózon, az az arra érzékenyebb tárgyak károsodásához vezethet.


Megjegyzés a Rohnson R-9800 ózon generátorhoz

Habár az ózon természetesen is megtalálható a Föld atmoszférában, ez mégiscsak egy jellegzetes szagú, kék színű mérgező gáz. Pontosan ezért a Rohnson R-9800 generátor működése közben egyetlen személy, állat vagy semmilyen élőlény sem tartózkodhat az éppen fertőtlenítés alatt álló területen! A nemkívánatos ózon mérgezés elkerüléséhez szellőztesd az adott helyiséget legalább 30 percen át, miután a Rohnson R-9800 generátor befejezte a működését, és csak egy órával azután lépj be az adott helyiségbe, hogy a készülék befejezte a fertőtlenítést.



Paraméterek

Anyag
Fém Kész!
Szín
Fehér Kész!
Generátor teljesítménye
14 000 mg/h Kész!
Magasság
225 mm Kész!

Anyag

Anyag
Fém Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Generátor teljesítménye
14 000 mg/h Kész!

Méretek

Magasság
225 mm Kész!
Szélesség
360 mm Kész!
Mélység
195 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9800 generátor ozonu 14000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-9800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-9800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-9800.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ