Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Rollei Lumis Slim Slim Led S

Termékkatalógus
Rollei Lumis Slim Slim Led S
5 1 értékelés
Stúdió lámpa LED, színhőmérséklet: állítható, 12 W
Kód:  ROLL419c7 Termékszám:  28547

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rollei Lumis Slim Slim Led S

Minőségi világítástechnikát keresel? A(z) Rollei Lumis Slim Slim Led S fotólámpa nem csupán a jeleneteket világítja meg könnyen, hanem a sötét helyeket is. Egyik fő előnye, hogy folyamatos megvilágítást biztosít. Ennélfogva sötét helyek megvilágítására és videofelvételek készítéséhez is alkalmas. A klasszikus, téglalap alakú fotólámpa maximum teljesítményt, illetve mindenirányú és korrigált fényszórást kínál. Az energiát akkumulátorból nyeri, így nem kell vezetékeket húznod. A jelenetek még jobb megvilágítása érdekében a kibocsátott fény színhőmérsékletét ugyancsak beállíthatod, amelynek köszönhetően sokkal professzionálisabb eredményeket érhetsz el. A csomagban ezeket a tartozékokat is megtalálod: tartó és usb-c kábel. A fotólámpa teljesítménye 12 W. Ennek az adatnak meg kell felelnie a helyiség igényeinek. Ebben az esetben is érvényes, hogy minél magasabb ez a szám, annál nagyobb helyiséget tud megvilágítani. A(z) ROLLEI által tervezett fotólámpa fényforrását hatékony, de energiagazdaságos LED diódák alkotják.

A(z) Rollei Lumis Slim Slim Led S fotólámpa főbb jellemzői

  • A fotólámpa gondoskodik a jelenetek megvilágításáról és az ideális környezet megteremtéséről a hibátlan felvételek érdekében
  • Az állandó fény folyamatos megvilágítást biztosít
  • A téglalap alakú ROLLEI fotólámpa kitűnően eloszlatja a fényt
  • Ennek a terméknek a teljesítménye: 12 W
  • Energiaellátás: elemes
  • A fotólámpa fényének színhőmérséklete beállítható
  • A csomagolásban ezek a kiegészítők is megtalálhatók: tartó és usb-c kábel
  • Fényforrás: LED dióda

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei Lumis Slim Slim Led S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Lumis Slim Led S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei Lumis Slim Led S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei Lumis Slim Led S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei Lumis Slim Led S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ