Rollei S-30 fekete + WiFi + mellkasi tartó autós készlet + 8GB MicroSD kártya

Termékkatalógus
Rollei S-30 fekete + WiFi + mellkasi tartó autós készlet + 8GB MicroSD kártya
4,7 3 értékelés
Digitális videókamera extrém sportok, 2 Mpixig CMOS, 1,5 "LCD, Full HD, WiFi, 120 ° -os, széles látószögű objektív, microSD
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  ROLL01o3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rollei S-30 fekete + WiFi + mellkasi tartó autós készlet + 8GB MicroSD kártya Megszűnt

Rollei S-30 fekete + WiFi + mellkasi tartó autós készlet + 8GB MicroSD kártya

Catch a különleges pillanatokat a szabadtéri kalandok egy kamera Rollei S-30. A 2 megapixeles CMOS érzékelő rögzíti a videót a Full HD felbontás, úgy, hogy ha emlékszel a kirándulások, akkor minden részletet. Ezen túlmenően, széles látószögű objektív mindennel 120 ° látómezőben. Amellett, hogy a videók, hogy Rollei S-30 és a fényképeket, mind egyénileg, mind egyenként öt és tíz. Ideális akciófelvételeket műrepülő. 

A fő előnyök

  • Videók rögzítésére Full HD felbontásban
  • Ez lehetővé teszi, hogy lőni egyénileg és egymás után
  • LCD panel a könnyű kezelhetőség és azonnali előnézet lövés
  • A kamera vezérelhető a telefon vagy tabletta
  • Tartós kialakítás ellenáll még leesik a földre
  • Szerkesztő szoftver Corel X6 VideoStudio
  • A forgatás a hurok

Távirányító segítségével WiFi

Minden adat tárolása a microSD memóriakártyát, de ez nem szerepel. A legnagyobb támogatott kapacitása 32 GB-os, ami elegendő a felvétel körülbelül 5,5 óra videó a legmagasabb minőségi. A kényelmes használathoz szolgál LCD érintőképernyő átlója 1,5 ". Alternatívaként használhatja WiFi csatlakoztatni a telefon vagy tabletta, és a megfelelő alkalmazást létrehozni, amire szükség van. Támogatott operációs rendszerek a Google Android és az Apple iOS. WiFi-n keresztül, akkor azonnal ossza meg videókat és fényképeket.

Tartós kamera a kedvezőtlen körülmények között

Nagyon praktikus vízálló burkolat, akivel nyugodtan menjen a mélysége 10 méterrel a felszín alatt. Sama kamera is nagyon tartós, mint ellenáll a csökkenés 3 méter. Hozzáteszi energia akkumulátor, amely egyetlen töltéssel pedig akár 100 percnyi aktív használat. A csomag mellett a búvártokkal is meg tulajdonosai a sisak, a kormányra vagy az autóban, mellkasi mount, 8GB MicroSD kártya, valamint egy linket letölteni nyírási Corel VideoStudio X6.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rollei S-30 fekete + WiFi + mellkasi tartó autós készlet + 8GB MicroSD kártya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei S-30 WiFi černá + hrudní držák + autosada + 8GB microSD karta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rollei S-30 WiFi čierna + hrudný držiak + autosada + 8GB microSD karta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei S-30 WiFi + Brust montieren + Car Kit + 8GB MicroSD-Karte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei S-30 WiFi + Brust montieren + Car Kit + 8GB MicroSD-Karte.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ