Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Rosenstein & Söhne

Termékkatalógus
Rosenstein & Söhne
Teáskanna - Teakészítéshez, cserélhető teafű tartó, finom szita, levehető tetővel, térfogat: 1 liter, könnyen tisztítható, méret: 16x11cm, szélessége: 18 cm
Kód:  CBL003b09 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  NC-2999

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rosenstein & Söhne

Kényeztesd magad kedvenc teáddal gyorsan és egyszerűen! A  Rosenstein & Söhne vízmelegítővel gyerekjáték kedvenc italod elkészítése. Egyszerűen csak helyezd bele a teafüveket, forrald fel a vizet, és máris élvezheted kedvenc forró italodat. Az extra finom szűrő rozsdamentes acélból készült, és a teafű még nagyon kicsi darabjait is magába zárja. A szita közvetlenül a kanna közepén helyezkedik el, így a víz minden irányból éri, amely tulajdonsága tökéletes harmóniájú italt kölcsönöz. Ráadásul nem csak megfőzni, hanem teádat felszolgálni is alkalmas ez a szép kanna.

Legfontosabb jellemzők

  • 1 liter
  • Alkalmas teafüvek, és filterek számára is
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból
  • Finom, cserélhető szűrő
  • Levehető fedél a könnyű tisztítás érdekében
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Méretek:16 x 11 cm, szélesség: 18 cm
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rosenstein & Söhne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rosenstein & Söhne Konvice z nerezové oceli se sítem 1 litr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rosenstein & Söhne kanvica z nerezovej ocele sa sitom 1 liter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rosenstein & Söhne Kessel Edelstahlsieb mit 1 Liter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rosenstein & Söhne Kessel Edelstahlsieb mit 1 Liter.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ