Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta CV5730F0 Motion Dry

Termékkatalógus
Rowenta CV5730F0 Motion Dry
4,8 4 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2200 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor és koncentrátor, 1,8 m-es kábel, fehér
Kód:  ROWMD345 Termékszám:  CV5730F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CV5730F0 Motion Dry

Rowenta header

Rowenta Motion Dry

Rowenta CV5730F0 ultra gyors hajszárító

A Rowenta CV5730F0 Motion Dry hajszárító tökéletes hajformázást nyújt a nagy teljesítményű 2200W-os motorral, amely igazán gyors és gyengéd hajszárítást biztosít. A hajszárító rendkívül erőteljes iongenerátorral rendelkezik, amely gondoskodik arról, hogy a hajszálak ne kócolódjanak össze a szárítás során, illetve a haj természetes hidratálásáról és ragyogó fényéről is. A tökéletes hajformázáshoz 6 elérhető fokozat és hőmérsékletbeállítás áll rendelkezésedre. Tartalmaz egy karcsú szűkítőfejet a végső simítások precíz elvégzéséhez és egy diffúzort a volumen és a csodálatos fürtök megalkotásához.



Příkon 2200 W

2200 W-s nagy teljesítmény

Az erőteljes 2200W-os motor erős légáramlást tesz lehetővé a haj gyors szárítása és a kifogástalan végeredmény érdekében.

6 beállítás

6 fokozat

A Rowenta Motion Dry összesen 6 sebesség- és hőmérséklet fokozatot kínál, amelyeket használat közben változtathatsz, így teljes mértékben szabályozhatod a hajformázás folyamatát.

Proud studeného vzduchu

Tökéletes hajformázás

A végső megjelenéshez rendelkezésedre áll a hideg levegő funkció, amely tökéletes rögzítést garantál a frizurádnak a hosszabb tartósság érdekében.

Ion generátor

Ion generátor

A hajszárító olyan iongenerátorral büszkélkedhet, amely eltávolítja a nemkívánatos statikus elektromosságot a hajból, miközben a haj hidratált, selymes és csillogó lesz, kócosodás nélkül.

Koncentrátor

Precíz szűkítőfej

A precíz hajformázást és a végső simítások elvégzését szolgáló vékony szűkítőfej is a csomag tartalma, rendkívül pontos légáramot biztosít.

Difuzér

Diffúzor a nagyobb volumenért

A fokozott volumen eléréséhez a hajszárító diffúzort kínál, amely elősegíti a haj természetes hullámosodását.

Odnímatelná mřížka

Könnyű tisztítás

A Rowenta CV5730F0 Motion Dry készüléke eltávolítható ráccsal rendelkezik a könnyű karbantartás és a tartós teljesítmény érdekében.

Dlouhý napájecí kabel

Teljes mozgásszabadság

Az 1,8 méteres tápkábel teljes mozgásszabadságot és páratlan kényelmet nyújt a szárítás során.

Fén na vlasy Rowenta CV5730F0 Motion Dry s koncentrátorem
Fén na vlasy Rowenta CV5730F0 Motion Dry s difuzérem

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2200 W
  • Motor típusa: DC
  • Tápkábel hossza: 1,8 m
  • Méretek: 284 x 212 x 89 mm
  • Súly: 0,68 kg (a tartozékokat beleértve)
  • Szín: fehér és króm

Funkció

  • Sebességbeállítás: 2
  • Hőmérsékletbeállítás: 3
  • Hideg levegő funkció: IGEN
  • Ionizáló: IGEN
  • Akasztófül: IGEN
  • Eltávolítható hátsó rács: IGEN
  • Tartozékok: szűkítőfej, diffúzor

Paraméterek

Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta CV5730F0 Motion Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV5730F0 Motion Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CV5730F0 Motion Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CV5730F0 Motion Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CV5730F0 Motion Dry.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ