Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital

Termékkatalógus
Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital
4,8 5 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2300 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor, koncentrátor és akasztó szíj, 2,8 m-es kábel, fekete
Kód:  ROWFE239 Termékszám:  CV9620F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital

Rowenta logo

Rowenta Ultimate Pro Digital

Rowenta Ultimate Pro DIGITAL CV9620 hajszárító

A Rowenta Ultimate Pro Digital digitális hajszárító professzionális szintű szárítást kínál a nagy teljesítménynek és a tartós, hosszú élettartamú szerkezetnek köszönhetően. A készülék számos hajformázó funkcióval lett ellátva, beleértve az ionizátort és a hajápoló funkciókat, amelyek egyedülálló megjelenést és tökéletes ragyogást kölcsönöznek a hajnak. Kétféle koncentrátor fejméret közül választhatsz - 6 mm szélesség a különleges precizitásért a hajvégek hajlításakor és a frufru formázásakor, és 9 mm a gazdag volumenért.


Digitální motor

Hosszú élettartamú digitális motor

A digitális motor professzionális szárítási eredményeket kínál. Az AC motorral rendelkező Rowenta hajszárítókhoz képest 20%-kal könnyebb és 4-szer csendesebb, ugyanakkor hosszabb élettartamot biztosít a készülék számára.

6 nastavení výkonu a teploty

Teljesítmény beállítás

A vezérlőpanelen kényelmesen választhatod ki a 3 sebességfokozat és a 3 szárítási hőmérséklet közül a számodra megfelelőt. Ennek köszönhetően szabályozhatod a légáramlást és a hőmérsékletet a maximális formázás érdekében.

Ionizace

Hihetetlenül vakító hajcsillogás

A sok millió ion kibocsátása hidratálja a hajat, amelynek köszönhetően semlegesíti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást, kisimítja a hajfelületet, amely ezáltal jobban visszaveri a fényt, ezért ragyogóan csillog.

Proud studeného vzduchu

A frizura tartós rögzítése

A hideg levegő szárítás után fixálja a frizurát, hogy hosszú ideig tartson styling készítmények használata nélkül is.

Advanced Care

Kiemeli a természeti szépséget

Az Advanced Care beállítás védi a haj természetes szépségét és irányítja a levegő ideális hőmérsékletét, valamint sebességét a festett és sérülésre hajlamos haj maximális védelméért.

Závěsné poutko

Könnyű tárolás

Akasztó kampó a készülék könnyű és gyors tárolásához.

Kivehető termék - 10 év

Szervizelhető termék - 10 évig

A Rowenta termékgarancia olcsón és gyorsan szállítja le az alkatrészeket 10 évig, és világszerte 6,500 szervizközpont elérését teszi lehetővé.

Bezkartáčový digitální vysoušeč vlasů
Difuzér

Műszaki adatok


  • Áramfelvétel: 2 300 W
  • Szárítási intenzitás: 5,53 g / perc.
  • Légsebesség: 150 km / h
  • Sebesség / hőmérséklet beállítás: 6
  • Zajszint: 81 dB
  • Motor típusa: digitális
  • Hálózati kábel hossza: 2,8 m
  • Szín: fekete és réz

Funkció

  • Hideg levegő befújás: IGEN
  • Diffúzor feltét: IGEN
  • Iongenerátor: IGEN
  • Eltávolítható hátsó rács: IGEN
  • Akasztókampó: IGEN

Paraméterek

Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! A Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital hajszárítóval kapcsolatban érdeklődnék hogy meddig tart az akciója? Illetve hogy ki lehet-e próbálni megvétel előtt? A kipróbálás alatt csak annyit értek hogy a maximális sebességével a tenyerembe fújatnék vele.

Kérdések és válaszok: Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital
Kiegészítők: Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CV9620F0 Ultimate Pro Digital.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ