30 dnů na vrácení Slevy s AP+

Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience

Termékkatalógus
Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience
Hajszárító - ionizálás, diffúzor, teljesítmény 2000 W, hideg levegő, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátor, kábel hossza 1,8 m, fekete és réz kivitel
Kód:  ROWfn02 Termékszám:  CV9922F0CE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience

Tökéletes megjelenés, mintha a fodrásztól jönnél? A neves Rowenta gyártó által készített hajszárító nem okoz majd csalódást. Elvarázsol gyengéd és kíméletes hajápolással. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő, hőmérséklet szabályozás és légáramlás szabályozás. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2000 W. 3 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt. A hajad olyan lesz, mintha hagytad volna magától megszáradni, ezáltal nem lesz göndör a hajad, és tökéletes frizurád lesz. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, lehetővé téve, hogy szakaszonként formázd a frizurádat, anélkül, hogy a kész részekbe belefújnál.

Hajszárító Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience ...
Hajszárító Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience ...

A népszerű Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience hajszárító legfontosabb előnyei

  • A híres Rowenta hajszárító csodásan puhává varázsolja a hajkoronádat
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 3 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 1,8 m
  • Színe: fekete és réz

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A közkedvelt Rowenta hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A tökéletes frizura első lépése a hajszárítás, hogy sima legyen minden hajszál, mielőtt vasalod vagy hullámosítod a hajad. A közkedvelt Rowenta hajszárító az ionizátorral garantálja a sima és tökéletesen puha hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. Puhaságot, lágy esést és szépséget kölcsönöznek a hajnak. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat.

Hajszárító Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience ...

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
2 000 W Kész!
Sebességfokozat
3 Kész!
Hőmérséklet fokozat
3 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szín

Szín
Fekete, Réz Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta CV9922F0 Maestria Pro Ultimate Experience.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ