A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Rowenta EP8060F0 Skin Respect

Termékkatalógus
Rowenta EP8060F0 Skin Respect
3,0 1 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta EP8060F0 Skin Respect

A modern Rowenta Skin Respect epilátor rendkívül hatékony, mégis kíméletes a bőrhöz

Ahogyan a Skin Respect név is sugallja, innovatív technológiájának köszönhetően a szőrtelenítés nagyon kíméletes a bőrhőz, így az epilálás alatt és után is jól érezheted magad. Az epilátor minimalizálja a bőrirritációt, csökkenti az égető érzést és a piros pöttyöket és csökkenti a szőrszálbenövés esélyét. Nem kell többé megelégedned a kompromisszumokkal - ez a Rowenta epilátor mindenből a legjobbat tartalmazza. Vízsugár alatt is használható és finom, kíméletes epiláló feje kellemessé teszi a szőrtelenítést.


Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - přesné pinzety
Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - naváděcí systém

Gyors és tartós eredmény

A szabadalmaztatott Micro-Contact technológiának köszönhetően a Rowenta Premium Skin Respect epilátor még a legrövidebb (0,5 mm hosszúságú) szőrszálakat is precízen és beszakadásmentesen távolítja el. Ez a technlógia a megfelelő nyomás mellett szélesre nyitja a csipeszeket. Elég csak egyszer végig menni az adott felületen és a szőrbevezető rendszernek közönhetően máris tökéletes hatást érsz el. A nagy aktív epiláló felület megfelelően lefedi a bőrfelületet ahhoz, hogy minél több szőrszálat távolítson el egyszerre. A szőrtelenítő szükség szerint dönthető, exkluzív vonalkövető érzékelőjének köszönhetően bármilyen szögben használhtó. A maximálisan hatékony és kényelmes epiláció érdekében követi a test vonalait.


Kényeztesd bőrödet a Skin Respect technológiával

Az új, selymesen sima, csúszós anyagból készült fej jobban csúszik a bőrön, ami csökkenti a súrlódást, ezáltal a bőr irritációját is. Az epilátor így csökkenti a piros pöttyök kialakulását és megelőzi a további bőrirritációt, mint például a szőrbenövést. A speciális henger és a masszázsrendszer együttes hatása fellazítja a bőrt és kellemes, nyutató hatást kelt a szőrtelenítés során. A csipeszek maximálisan higiénikusak és természetesen bőrgyógyászatilag teszteltek. Minőségi rozsdamentes acélból készültek, amelyen nem tapadnak meg a szennyeződések, ezzel megakadályozzák a baktériumok és egyéb nem kívánatos anyagok terjedését. A valóban tökéletes eredmények és az irritáció mentes sima bőr érdekében a Rowenta Skin Respect Demo Protect optimális forgási sebesség funkcióval is rendelkezik, amely optimalizálja az epilációs teljesítmény és az epilációs húzás közti arányt.

Epilátor Rowenta EP8060F0 - technologie Skin Respect

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect wet & dry

Nedves és száraz epilálás

A víz védő, nyugtató és pihentető tulajdonságokkal bír, amelyeknek köszönhetően csökkenti a súrlódást, az irritációt és a bőr kipirosodását. Próbáld ki a Skin Respect epilátort a kádban vagy a zuhanyban, még kényelmesebb és kíméletesebb.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - režim soft

Soft üzemmód

A különösen érzékeny területek epilálásához aktiváld az alacsonyabb forgási sebességű Soft üzemmódot, amelynek köszönhetően bőröd kevésbé irritálódik. A gyulladás megelőzése érdekében a rozsdamentes acél csipeszek 100%-osan higiénikusak.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - bez šňůry

Vezetékek nélkül, szabadon

Nem kell a problémás vezetékkel bajlódnod - a Rowenta epilátor bárhol használható.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - rychlé nabití

Gyors töltés és hosszú használati idő

A kiváló minőségű, hoszú élettartamú lítium akkumulátornak köszönhetően, egy órányi töltés után akár 40 percig használhatod az epilátort.


Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - hladký povrch

Mondj búcsút az égető érzésnek és a piros pöttyöknek

A gyengéd epilátorfej könnyedén siklik a bőrön, minimalizálva a súrlódást. A henger és a masszírozó rendszer stimulálja a bőrt a még kellemesebb érzésért.

Epilátor Rowenta EP8060F0 Skin Respect - 7 příslušenství

Gazdag felszereltség:
7 kiegészítő

Az epilátoron kívül a birtokodba kerül egy cserélhető, mosható, állítható nyíráshosszú borotvafej is, amely maximálisan kényelmes és higiénikus. További praktikus kiegészítők a hónalj és bikini fej az érzékeny helyek legkíméletesebb és legkönnyebb epilációja érekében. Értékelni fogod a peeling fejet is, amely selymesen simává varázsolja bőröd és megelőzi a szőrbenövést. 

Paraméterek

Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta EP8060F0 Skin Respect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta EP8060F0 Skin Respect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta EP8060F0 Skin Respect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta EP8060F0 Skin Respect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta EP8060F0 Skin Respect.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ