Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A +

Termékkatalógus
Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A +
4,9 21 értékelés
Porzsákos porszívó - 55 W teljesítmény, 4A+ hatékonyság, EffiTech csúcstechnológiás motor, 3,5 l-es Hygiene+ önzáró porzsák, 67 dB (A) zajszint, porzsákcsere-jelző, 8,4 m hosszú, 11 m akusztikai sugarú, állandó HEPA szűrő, teleszkópos fémcső, 3 állású P3WER GLIDE tisztító, Softcare padlótiszítás, mini turbókefe, Precision Flex tisztítás, réstisztító, kárpittisztító, beépített Easy Brush kefe, fogantyúval
Kód:  ROWRO371 Termékszám:  RO6371EA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A +

Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+

Rendkívül csendes porszívó extrém teljesítményű mélytisztításhoz. A Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A + porszívó kivételes energiahatékonyságot biztosít, amit a 4A + AAA energiacímkézés igazol .A kompakt kialakításnak köszönhetően kényelmes napi porszívózás és könnyen tárolható. Az ergonomikus markolat kényelmes kezelést tesz lehetővé.A rendkívül szabadalmaztatott, 3 pozíciójú P3WER GLIDE fúvóka optimális eredményt biztosít minden felületen, és az Animal Care kiegészítők segítségével könnyedén megtisztíthatja kedvencét.A 4 360 ° -os elfordítható kerekek végtelen mozgásszabadságot biztosítanak a porszívónak, így a porszívózás nem korlátozódik. A nagy hatékonyságú szűrőtechnológiával rendelkező állandó HEPA szűrőt nem kell kicserélni (a Rowenta Hygiene + zsákokat használva), hogy megóvja egészségét és költségeit.

A Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A + Porszívó legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül csendes működés 67 dB (A) maximális teljesítmény mellett
  • Extrém porszívózás minden felületen
  • Energiacímke 4A + AAA
  • Nagyon csúszós P3WER GLIDE fúvóka
  • Állattenyésztési tartozékok állattenyésztéshez
  • A legjobb porelszívási teljesítmény az osztályban
  • Kompakt és ergonómikus kialakítás
  • Állandó HEPA szűrő
  • Szabadalmaztatott higiéniai + táska önzáró fedéllel
  • Garantált javíthatóság 10 évig

Rendkívül csendes porszívó

A zajszint csak 67 dB (A) értéket ér el a maximális kimeneten , így a porszívó csak egy kicsit hangosabb, mint egy hagyományos hívás. Működése bármikor otthonosan fog megzavarni, és a vákuum kényelmesebb lesz.

Szabadalmaztatott P3WER GLIDE fúvóka

A rendkívül csúszós P3WER GLIDE nagy porszívózási teljesítményt nyújt. 3 opcionális pozícióval a felületek porszívózása egyszerű és hatékony. A kényelem fokozza az ergonomikus fogantyút

Termék-javíthatóság 10 év

A Rowenta termékek kiváló minőségűek. Nincs semmi kisebb azonban, hogy a készülék le fog törni.Ezért a gyártó 10 évig garantálja a készülék javíthatóságát, így nem kell aggódnia, hogy hamarosan el kell halasztania a készüléket, és új terméket kell vásárolnia.Számos szervizközpontnak köszönhetően az eszköz javítása nem jelent problémát.

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
67 dB Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home&Car. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ