A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA

Termékkatalógus
Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA
4,8 23 értékelés
Porzsákos porszívó - 550 W teljesítmény, hatékonyság 4A+, EffiTech csúcstechnológiás motor, 4,5 l űrtartalom, Hygiene+ zsák önzáró lappal, zajszint 66 dB (A), zsákcsere indikátor, 8,4 m hosszú, 11 m sugarú, állandó HEPA szűrő, teleszkópos fém szívócső, 3 állású P3WER GLIDE fúvóka, Softcare padlótisztítás, mini turbókefe, Precision flex nyílású fúvóka, nyílásos fúvóka, kárpitfúvóka, beépített Easy Brush kefe fogantyúval
Kód:  ROWVY005 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  RO6493EA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA

Unod már cserélgetni az egyes padlótípusokhoz a szívófejet a porszívón? Akkor ez a Rowenta porszívó megfelelő lesz a számodra. A Rowenta Silence Force porszívó kiváló teljesítményt nyújt, és rendkívül csendes. Az EffiTech motor a legmodernebb technológiát alkalmazza a maximális teljesítmény elérése érdekében alacsony energiafogyasztás mellett. A vadonatúj P3WER GLIDE háromállású szívófejnek köszönhetően tökéletes eredményt érhetsz el minden felületen. 


A+ osztályú

Az európai vizsgálatok részeként a Rowenta Silence Force porszívónagyon jó értékelést kapott. Az optimális légáramnak és az új szívófejnek köszönhetően rendkívül alacsony fogyasztási mutatókkal rendelkezik.

Innovatív P3WER kefe

A rendkívül hatékony, háromállású szívófej lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást és a legjobb eredményeket hozza az osztályában. Minden felületen tökéletesen mozog minden probléma nélkül.

Kivételes motor

A Rowenta Silence Force porszívó egy EffiTech rendszerű motort használ, amely alacsony áramfogyasztással biztosítja az első osztályú teljesítményt. Ez maximalizálja energiahatékonyságát.

Könnyen cserélhető

A Hygiene+ porzsáknak önzáró fedele van, amely megakadályozza a por kiszóródását. Ez megkönnyíti a porzsák cseréjét és problémamentes használatát.


A Rowenta Silence Force 4A + Animal Care porszívó fő előnyei

  • A Silence Force porszívó rendkívül csendes 
  • A Rowenta EffiTech motorral büszkélkedhet
  • Hygiene+ porzsáknak önzáró fedéllel 
  • A+ energiahatékonyság 
  • Állandó Silence Force 4A+ szűrők
  • 360 fokos szögben elforgó kerekek
  • Alkalmas mindenféle felületre
  • Háromállású P3WER GLIDE szívófej
  • Ergonomikus kialakítás

Ergonomikus kialakítás

A porszívó kerekei 360°-ban elfordulnak, így jobb szabad mozgás érhető el a porszívózás során. Bárhová mész, a porszívó veled mehet.

Széles tartozékválaszték

A Rowenta Silence Force porszívó számos tartozékkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a porszívózást. A különféle tartozékokkal eltávolíthatsz mindenféle szennyeződéseket.

Egyedülálló csendes működés

Maximális teljesítmény mellett a porszívó zajszintje csak 66 dB! A csendes üzemmód aktiválásakor ez az érték még kisebb, egészen a fantasztikusan 64 dB-re csökken! Ez kevesebb, mint egy normális beszélgetés hangereje.

Hatékony szűrők

A szűrőket már nem kell cserélgetni, mivel a porszívó rendkívül hatékony állandó Silence Force 4A+ szűrőket tartalmaz. Optimálisan a Hygiene+ porzsákokkal együtt használhatóak.


 

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
66 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
26,5 cm Kész!
Magasság
29,8 cm Kész!
Mélység
52,8 cm Kész!
Tömeg
5 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Ez a porszívó hány kPa szívóteljesítményű? Köszönettel.

Kérdések és válaszok: Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA
Kiegészítők: Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO6493EA Silence Force 4A+ Home & Car. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force 4A+ Animal Care RO6493EA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ