Shop roku Shop roku

Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-70

Termékkatalógus
Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-70
4,2 5 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp és rejtett spirál, vízszint jelző, kivehető szűrő
Kód:  RUHRK020 Termékszám:  20998016002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-70

Mindannyian szeretünk az otthonunk kényelmében elfogyasztani egy finom csésze teát vagy kávét. Különösen a téli hónapokban értékelhetjük igazán nagyra a rendkívül gyors és erőteljes Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle vízforralót. Praktikus tulajdonságai mellett ez a nagyszerű konyhai kiegészítő remekel a magasfényű lakkozott felület és az egyedülálló talapzat által kínált időtlen kialakításával. A fekete szín és rozsdamentes acél szolid kombinációja biztosan elnyeri az olyan háziasszonyok tetszését, akik kedvelik a stílusos és különleges kiegészítőket.


A Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle fő előnyei

  • Időtlen dizájn
  • Rejtett fűtőelem
  • Kivehető vízszűrő
  • Digitális kijelző
  • Csendes működés technológia
  • Hőmérséklet-beállítás 60 °C és 100 °C között
  • Digitális hőmérséklet-szabályozás
  • 360° -os forgóalap
  • Vízszintjelző
  • Kábeltárolóhely

Színváltozat:
Rozsdamentes acél fekete részletekkel



Rapid Boil Zone

A vízforraló kanna belsejében egy vízszintjelző tájékoztat az 1, 2 és 3 csészéhez szükséges vízmennyiségről. Így tehát pontosan annyi vizet készíthetsz, amennyire szükséged van, és nem kell feleslegesen várnod a nagyobb mennyiségű víz felforrására.

Quiet Boil technológia

A Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle vízforraló a teljesen innovatív csendes működés technológiával más vízforralókhoz viszonyítva 75%-al halkabb működést kínál. Pontosan ezért még késő este vagy a kora reggeli órákban sem zavarod meg a lakótársaidat, ha használod.

Praktikus forgóalap

A luxus megjelenésű Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle vízforraló képes akár 1,7 liter vizet felforralni maximum hat ember számára rövid idő alatt, így ideális választás nagyobb otthonok vagy irodák számára. 360°-os forgóalap és rejtett fűtőszál jellemzi. Praktikus tulajdonsága a beépített vízszintjelző.

Vízkőmentesítés

A vízforraló kanna kiöntőjében található szűrő gondoskodik a szennyeződések és a vízkő kiszűréséről. Emellett a szűrő gondoskodik a forró italok biztonságos elkészítéséről is, amennyiben pedig tisztításra szorulna, könnyedén eltávolítható és mosható.



Paraméterek

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 400 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Buckingham Dig Kettle 21040-56.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ