A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Russell Hobbs Purifry Multi Egészség Fryer 21840-56

Termékkatalógus
Russell Hobbs Purifry Multi Egészség Fryer 21840-56
Fritőz 1230W volumene a három literes, állítható hőmérséklet 220 ° C, forró levegő keringető rendszer, időzítő 60 perc, kiegészítők mosogatógépben
Kód:  RUHFR001 Termékszám:  23186036002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Purifry Multi Egészség Fryer 21840-56 Megszűnt

Russell Hobbs Purifry Multi Egészség Fryer 21840-56

Szívesebben a sült ételek? Kényeztesse magát, hogy felkészítse őket az egészségesebb, ízletesebb és könnyebb módja olajsütő Russell Hobbs Purifry Multi Health Fryer. Alacsonyabb előfordulási hozzáadott kalória az élelmiszer lehetőséget nyújt arra, hogy teljesen zsírmentes sütés, így a olajsütő kapacitása 3 liter állítható hőmérséklet 220 ° C, alkalmas az emberek az alacsony zsírtartalmú étrend. 

Étkezés órák Timer

A nagy előnye, hogy a sütő Russell Hobbs Purifry Multi Health olajsütő 21840-56 hogy ha nesmažíte olajban, nem az olajsütő hosszú meleg. Ez jelentősen csökkenti az időt töltesz a konyhában. Az elkészített ételt a sütőbe lehet nézni az ablakon keresztül épített ki az ajtót. Hetven időzítő automatikus kikapcsolás változik kényelmesen kezelhető felügyel az egyes ételek különleges elkészítésének. Tartozékok olajsütő könnyen mosható, és a készülék maga egy nagy üzlet, egyebek miatt visszahúzó kábelt a hátsó a sütőbe.

Szagtalan sütőolaj

Felejtsd el a szaga égő olaj. Mi sütés sütő Russell Hobbs Purifry Multi Egészség olajsütő érzi különösen csábító illata élelmiszer egyedül. Az eszköz azonban nem feltétlenül használ olajsütő, sütéshez egymástól könnyen kezeli a főzés alapja a forró levegő keringető rendszer vagy grillezés. Könnyen és maximális kényelmet tud készíteni, például az egészséges és ízletes csirke nyárs mellékletekkel sült burgonya, hanem illatos halat vagy ropogós zöldségekkel.

legfontosabb jellemzői

  • Fry egészségesebb és ízletesebb
  • Egy rövid időre van szükség a fűtőolaj
  • Többcélú felhasználásra: olajsütő, sütő és grill
  • Edények tartja a szemét az időzítő automatikus kikapcsolás
  • Mosogatógépben tisztítható tartozékok
  • Méretek: 310 x 385 x 295 mm

A csomag tartalma:

  • Kosár fogantyúval tervezett ételek sütésére
  • Tálca sütéshez
  • Tálca grill és sült
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs Purifry Multi Egészség Fryer 21840-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Purifry Multi Health Fryer 21840-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Purifry Multi Health Fryer 21840-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 21840-56 Purifry Multi Health Fryer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 21840-56 Purifry Multi Health Fryer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ