Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Russell Hobbs Supreme SteamUltra Iron 23991-56

Termékkatalógus
Russell Hobbs Supreme SteamUltra Iron 23991-56
4,0 2 értékelés
Vasaló - kerámia vasalófelület, 45 g / perc folyamatos gőzmennyiség, 155 g / perc gőzlöket teljesítmény, vízkőtelenítő rendszer, csepegésgátló funkció, automatikus biztonsági kikapcsolás, száraz vasalás / gőzölés / spray és gőzlöket funkció, erőteljes függőleges gőzölés, öntisztító funkció, könnyen utántölthető 320 ml-es víztartály, gőzbeállítások, hegyes vasalóorr a nehezen hozzáférhető helyek számára, puha felületű fogantyú és kezelőgombok, gumírozott talpszélek, 3 m hosszúságú elforgatható vezeték, 2600W teljesítmény
Kód:  RUHZN016 Termékszám:  23517046001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Supreme SteamUltra Iron 23991-56

Nem rajongsz a hagyományos dolgokért? Inkább a különlegesebb stílus híve vagy? A Russel Hobbs 23991-56 kiemelkedő teljesítményével, káprázatos kivitelezésével és praktikus tulajdonságaival semmiféleképp nem mondható klasszikus darabnak. Kétségtelen, hogy ez a rendkívüli modell lenyűgöző, hihetetlenül részletes megjelenéssel büszkélkedhet. A 2600W teljesítményű Russel Hobbs Supreme Steam Ultra vasaló tapadásmentes kerámia vasalófelülettel lett ellátva. A termék további nagyszerű előnye a továbbfejlesztett gőzrendszer, amely 45 g / perc folyamatos gőzmennyiséget biztosít. A vasaló könnyedén, és akadálymentesen siklik a ruhákon, bármilyen anyagból készültek is. A maximális kényelem érdekében a Russell Hobbs 23991-56 3 méret hosszúságú vezetékkel, valamint egy 320 ml-es víztartállyal lett felszerelve.

A RUSSELL HOBBS SUPREME STEAM ULTRA 23991-56 vasaló legfőbb jellemzői

  • Növelt gőzkibocsátás - 45 g / perc folyamatosan gőzmennyiség, 155 g / perc gőzlöket teljesítmény
  • Az egyszerűen feltölthető víztartály űrtartalma 320 ml
  • Anti-Drip - csepegésgátló funkció
  • A kiváló 2600W teljesítmény gyors és minőségi vasalást biztosít
  • Tapadásmentes kerámia vasalófelület tökéletes vasalási tulajdonságokkal
  • A Russell Hobbs 23991-56 automatikus biztonsági kikapcsolás funkcióval rendelkezik
  • Vízkőtelenítő és öntisztító funkciók
  • Erőteljes függőleges gőzölés
  • Hegyes vasalóorr, gumírozott talp és puha felülettel ellátott fogantyú és kezelőgombok
  • 3 méter hosszú tápkábel

Russell Hobbs 23991-56 - funkcionális, mégis szép

A háztartási eszközök kiválasztása során gyakran kell kompromisszumot kötnünk az árral, a kivitelezéssel, és a teljesítménnyel kapcsolatban. A Russel Hobbs Supreme Steam Ultra esetében azonban nem ez a helyzet! Ezt a gyönyörű és funkcionális vasalót mindenki megengedheti magának. Rendkívül kényelmes használatával és nagy teljesítményével a termék téged is meg fog lepni. A Russell Hobbs 23991-56 percenként 155 g gőzlöket teljesítménnyel rendelkezik. Fogantyúját és a kezelőgombokat puha, talpának széleit pedig gumírozott felület borítja. A vasaló rendkívül hosszú vezetékkel, automatikus kikapcsolás funkcióval, csepegésgátló technológiával, öntisztító és vízkőtelenítő funkcióval, valamint számos gőzölési beállítással lett ellátva. A Russell Hobbs Supreme Steam Ultra vasalóval minden kihívásra készen állsz! Az erősen gyűrődött ruhaneműk és a hatalmas ruhahalmok többé nem jelentenek problémát!

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Spriccelés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
45 g/perc Kész!
Gőzlövet
155 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs Supreme SteamUltra Iron 23991-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Supreme SteamUltra Iron 23991-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Supreme SteamUltra Iron 23991-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Supreme Steam Ultra Iron 23991-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Supreme Steam Ultra Iron 23991-56.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ