we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Termékkatalógus
Saeco Xelsis Suprema SM8889/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 450 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga fém, víztartály kapacitása 1,7 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, kijelző, tejrendszer, vízszűrőcsere ellenőrzés és vízkőtelenítő program, állítható magasságú állvány, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 39,6 × 28,7 × 48,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,4 kg
Kód:  PHIAK816HU Termékszám:  SM8889/00

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Saeco Logo

Saeco Xelsis
Intelligens automatikus kávéfőző teljes érintőképernyővel és Wi-Fi csatlakozással

SM8889/00

Az intelligens személyre szabás magasabb szintje

A luxus Saeco Xelsis Suprema automata kávéfőző büszkén vállalja az olasz kávémesterek örökségét. Minden egyes csésze kávét a lehető legnagyobb hitelességgel készít el. A készüléket részletes kialakítás, valamint kivételesen egyszerű üzemeltetés és karbantartás jellemzi. A kávéfőző beépített 7,8"-es luxus kijelzővel rendelkezik, színes háttérvilágítással, magyar nyelvű kommunikációval és egyértelmű ikonokkal. A kávékészítés nem is lehetne egyszerűbb! Egyetlen érintéssel elkészítheted a 22 finom kávéital egyikét, és az innovatív Coffee Equalizer™ funkciónak köszönhetőenmindegyiket könnyedén, pontosan az ízlésednek megfelelően állíthatsz be, a kávé intenzitásától és erősségétől kezdve a tejhab és az ital mennyiségéig. Az egyedülálló Bean Maestro technológia teljesen új szintre emeli a kávéfőzést: a kávéfőzést az általad választott babfajtához igazítja. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes babból a maximális ízt és aromát nyerje ki. Ha gyakran kávézol vendégekkel vagy családtagjaiddal, értékelni fogod a LatteDuo funkciót, amellyel egyszerre két csésze kávét készíthetsz el. Kedvenc beállításaidat könnyen elmentheted agép memóriájába. A kávéfőző beépített Wi-Fi-kapcsolattal rendelkezik, és lehetővé teszi a tartozékok elérhetőségének ellenőrzését. A készülék tejkörének tisztítása nagyon egyszerű a HygieSteam technológiának köszönhetően, amely automatikusan fenntartja a tökéletes tisztaságot a higiénikus gőzáram segítségével. A szabadalmaztatottAquaClean vízszűrők bizonyítottan lassítják a vízkőlerakódást, és hosszú távon tökéletes működést biztosítanak.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

22 finom kávéital egyetlen gombnyomásra

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 intelligens kávéfőző

Intuitív személyre szabás az 7,8”-es érintőképernyőn keresztül, Wi-Fi-vel

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 intelligens kávéfőző

A BeanMaestro funkció a legjobb ízt és aromát hozza ki a kávészemekből

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00
Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata  kávéfőző

22 kávéital és testreszabásuk

A Saeco Xelsis Suprema intelligens, automata kávéfőző 22 ínycsiklandó kávéitalt kínál, amelyeket az érintőképernyő egyetlen érintésével elkészíthetsz. Egy ilyen gazdag választék minden kávé ínyencet kielégít, még azokat is, akik szeretnek új ízkombinációkat felfedezni. Az italok között megtalálható az Americano, a Café au Lait, a Café Cortado, a Caffe Latte, a Cappuccino, az Espresso, az Espresso Doppio, az Espresso Lungo,az Espresso Macchiato, a Flat White, a Latte Macchiato és egyéb különlegességek. Az ital elkészítése utazóbögrében szintén rendkívül praktikus.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző

Az italok egyszerű beállítása az utolsó részletig

Az intelligens Saeco Xelsis Suprema automata kávéfőző letisztult olasz megjelenést és luxus anyagokat kínál. A készülék beépített Wi-Fi csatlakozással és egy 7,8"-es kijelzővel rendelkezik. Utóbbi teljesen érintésvezérelt, színes és háttérvilágítású. A vezérlés rendkívül intuitív, és segít jobban megérteni a készüléket, ráadásul magyar nyelven kommunikál veled. A kávéfőzés nem is lehetne egyszerűbb. Az egyedülálló Coffee Equalizer™ funkciónak köszönhetően minden egyes italt az utolsó részletig az ízlésedre hangolhatsz. Mindösszepár érintéssel beállíthatod a kávé erősségét, mennyiségét, hőmérsékletét és intenzitását, valamint a tej vagy tejhab mennyiségét. A lehetőségeid szinte végtelenek!

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző

Innovatív Bean Maestro technológia

Az egyedülálló Bean Maestro technológia hozzájárul, hogy a legjobbat hozhasd ki a kávészemekből: a legfinomabb ízt és a tökéletes aromát. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az általad választott kávészemek optimális módon készülnek el. A kávéfőző automatikusan a kávészemek típusához és egyedi jellemzőihez igazítja a főzési beállításokat. Minden csésze forró ital egyszerűen fantasztikus lesz!

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző

Kerámia daráló 12 őrlési fokozattal

A Saeco Xelsis Suprema kávédaráló 100% kerámiából készült, amelynek jellemzői kivételesen alkalmasak a kávébab őrlésre. A kerámia egy nagyon ellenálló anyag, amely nem melegszik túl, ezáltal pedig nem változtatja meg a kávé ízét és aromáját. 12 különböző őrlési fokozat közül választhatsz, és mindig pontosan az ízlésednek megfelelő kávéval kényeztetheted magad.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző

Rendkívül intuitív és átlátható vezérlés

A Saeco Xelsis Suprema egy nagyon könnyű és intuitív működéssel büszkélkedő, letisztult eszköz. Úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbben készítse el a különféle típusú kávéitalokat, és könnyen az egyedi ízlésedre szabhasd azokat. Szinte bármilyen kávéitalt elkészíthetsz pár érintéssel a színes ikonokkal és magyar nyelvű utasításokkal teli, átlátható kijelzőn. Mindenki könnyedén kiválaszthatja álmai csésze kávéját.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző

A tejrendszer automatikus tisztítása a HygieSteam rendszernek köszönhetően

A kávékészítés meleg tejjel vagy tejhabbal nagyon egyszerű és karbantartást sem igényel. Az intelligens Saeco Xelsis Suprema automata kávéfőző a HygieSteam funkciót alkalmazza, amely automatikusan tisztítja meg a tejrendszert higiénikus gőz segítségével minden egyes tejes ital elkészítése után. Tökéletes eredményt ér el és a mikroorganizmusok akár 99,99%-át is képes eltávolítani. **A készülék egy pillanat alatt készen áll a következő, tökéletes ízű ital elkészítésére.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző

A LatteDuo funkció egyszerre két csésze kávé elkészítését teszi lehetővé

Ha gyakran készítesz egyszerre több csésze kávét, a LatteDuo funkciót imádni fogod. Egyetlen érintésre két csésze italt is lefőzhetsz, legyen az akár a népszerű Cappuccino vagy a selymesen puha tejhabréteggel gazdagított Latte Macchiato. A kávé pillanatok alatt elkészül, így minden figyelmedet a kedves társaságodra fordíthatod.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző

A készülék egyszerű karbantartása, hála az AquaClean szűrőnek

Minden egyes kávéfőző rendszeres vízkőmentesítést igényel, hogy hosszú távon is csúcsteljesítményt nyújthasson. Az intelligens Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 automata kávéfőző éppen ezért egyedülálló AquaClean szűrővel lett ellátva, amelyet a Philips még szabadalmaztatott is. Megbízhatóan lassítja le a vízkőképződést, és a kávéfőző automatikusan figyeli az aktuális vízkőmentesítési igényt. Ha kicseréled a szűrőt, amikor a készülék figyelmeztet rá, akkor a vízkőmentesítési folyamat 5 000 csésze kávé után kezdődik meg. *

Műszaki jellemzők

ÁLTALÁNOS specifikÁCIÓ

Italokra szabott beállítások

Állítható habmennyiség,
állítható kávéerősség,
állítható kávéméret,
állítható hőmérséklet,
állítható tej/kávé sorrend,
állítható kávéíz

Mosogatógépben mosható alkatrészek

Csepptálca + rács, tejes kancsó+ fedél, hygiesteam edény + tartó, kávézacc tartály, mérőpohár

Kancsó típusa

Külső tejes edény 

Kijelző típusa

TFT

Maximális csészemagasság

15 cm

Felhasználói felület

Érintésvezérelt kijelző

MŰSZAKI ADATOK

Tejes kancsó kapacitása

0,6 l

Zacctartály kapacitása

12 adag

Csepptálca kapacitása

700 ml

Szűrő kompatibilitása

AquaClean

Szemes kávé kapacitás

450 g

Víztartály űrtartalma

1,7 l

Készülék méretei (Szé × Mé × Ma)

287 × 487 × 396 mm

BEÁLLÍTÁSOK

Erősség beállítása

5

Darálás beállítása

12

Aromabeállítás előgőzöléssel

Igen

Hőmérséklet beállítása

3

Felhasználói profilok

8

Kávé és tej hossza

Állítható

TOVÁBBI FUNKCIÓK

Automatikus öblítés és vízkőmentesítés

Igen

Gyors felmelegítés

Igen

Őrölt kávé lehetősége

Igen

Kivehető főzőegység

Igen

LED világítás a kifolyón

Igen

Aromafedél

Igen

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS TÁMOGATÁSA

Energetikai besorolás

B osztály

ECO beállítás

Igen

SZÁRMAZÁSI ORSZÁG

Készült

Olaszországban

SZerviZ

2 éves világméretű garancia

Igen

További jellemzők

* mikroorganizmusok 99,9999 %-a laboratóriumi vizsgálatok alapján
** 0,1 literes csésze és 8 tartalék szűrő alapján, körülbelül 3 havonta cserélhető, ahogy a kávéfőző jelzi. 8 szűrő esetén a vízkőmentesítési riasztás automatikusan kikapcsol. 8 szűrő után a készülék újraindítja a vízkőmentesítési folyamatot.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Kivitel
Szabadon álló Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,7 l Kész!
Anyag
Fém Kész!
Kávébab tartály kapacitása
450 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Két csésze készítése egyszerre, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízszűrőcsere ellenőrzés, Vízkőtelenítő program Kész!
Felhasználói profilok száma
8 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző Kész!
Felhasználói felület
Érintőképernyő Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú állvány Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!

Méret & súly

Mélység
48,7 cm Kész!
Szélesség
28,7 cm Kész!
Magasság
39,6 cm Kész!
Tömeg
12,4 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
15 cm Kész!

Szín

Szín
Titánium Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
12 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
22 Kész!
Tejes receptek
Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino, Flat White Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Americano Kész!
Egyéb receptek
Tejhab Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Saeco Xelsis Suprema SM8889/00
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ