30 dnů na vrácení Shop roku

SAHARA naptej SPF 15 200 ml

Termékkatalógus
SAHARA naptej SPF 15 200 ml
Naptej - - 7 950 Ft/1 l
Kód:  KSOP0237 Termékszám:  8592297000815

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAHARA naptej SPF 15 200 ml

A Sahara naptej kiválóan harcol az UVA és UVB sugárzás káros hatásai ellen, amelyek károsíthatják a bőrt és idő előtti öregedéshez vezethetnek. Ha gyönyörűen barna bőrt szeretne, védje meg magát a szabad gyököktől és segítse elő a bőr hidratáltságát. A Sahara naptej a megfelelő választás. Az összetétele egzotikus olajokkal gazdagított - aranypálma, makadámia, kókuszdió és sárgarépa. Kényeztesse bőrét a Sahara termékeivel és élvezze a tökéletesen bronz bőrt!

Alkalmazása:

Vigye fel száraz bőrére napozás előtt és dolgozza el, kivéve a szem környékén! Ahhoz, hogy egy felnőtt egész testét megvédje, 36 g szükséges a naptejből. Ez körülbelül 6 teáskanálnyi.

Összetevők:

Aqua, Octocrylene, Homosalate, Ethylhexyl salicylate, C12-15 alkyl benzoate, Dicaprylyl carbonate, Glycerin, Glyceryl stearate citrate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Cyclopentasiloxane, Aluminum starch octenyl succinate, Cetearyl alcohol, Butylene glycol, Tricontanyl PVP, Panthenol, Betaine, Caprylic / capric Tocopheryl acetate, Parfum, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Isopropyl myristate, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Cocos nucifera oil, Macadamia ternifolia seed oil, Elaeis guineensis oil, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Linoleic acid, Peg-20 glyceryl laurate, Polysorbate 20, Retinyl palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Decylene glycol, Alpha isomethyl ionone, Coumarin, Tetrasodium EDTA, BHT, Sodium hydroxide, Citric acid

Legfontosabb jellemzők

  • Napvédő faktor: 15
  • Véd a szabad gyökök ellen
  • Elősegíti a bőr hidratáltságát
  • Egzotikus olajokat tartalmaz - aranypálma, makadámia, kókuszdió és sárgarépa
  • Egyszerű alkalmazás
  • Vízálló
  • Dermatológiailag tesztelt

Paraméterek

Űrtartalom
200 ml Kész!
Védőfaktor
15 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
15 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Tej Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: NIVEA Sun 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAHARA naptej SPF 15 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAHARA Mléko na opalování SPF 15 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAHARA Mlieko na opaľovanie SPF 15 200 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ