Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Salter BW02293

Termékkatalógus
Salter BW02293
Késkészlet 5 db, szakács kés, kenyér kés, filézés kés, konyhai kés, csontozó kést, mágneses tartó, rozsdamentes anyagból 3CR14
Kód:  SALNO001 Termékszám:  BW02293 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Salter BW02293

Dovybavte si svou kuchyň stylovými a praktickými noži. Minden penge kell lennie minőségű, éles és emellett a jól illeszkedő fogantyút. A cég Salter piacra kerülő hamarosan az egész készlet, amely kétségkívül nélkülözhetetlen minden szakács vagy a főzés szerelmeseinek.

öt asszisztensek

  • Cook kés
  • kenyér kés
  • filézés kés
  • konyhakéssel
  • csontozó kést

A praktikus készlet minden

Tetszik hús és csak a szeretet meg magad feldolgozni? Akkor értékeljük a csontozó kést, amely egy keskeny hegyes pengével. Könnyen kezelni letölti a húst a bőrt, eltávolítja a felesleges inak és könnyű vele vykostíte filézett húst. Naleznete zde i Cook kés, který má hřbet i břit lehce prohnutý, díky čemuž má všestranné využití a svou funkcí vhodně doplňuje ostatní nože.

Egy szerves része a halmaz is kenyér kést. Hosszú és erős fogazott penge átvágja a kemény darab kenyeret, és amikor szeletelt kenyér vagy croissant marad morzsákat. A készlet tartalmaz egy konyhakéssel, amely alkalmas a szeletelés burgonya, zöldség, gyümölcs és hal. Amint az említése hal, ott lesz a legnagyobb segítség filézés kés, amely nélkül nehéz elválasztani a bőrt a csont. 

helytakarékos

A készlet tartalmaz egy praktikus mágneses tartóra, ami azt esztétikai megjelenést és emellett meg fogja oldani a problémát a helyhiány. Hála a rozsdamentes acél feldolgozás elfér minden konyhában.

Paraméterek

Darabszám a készletben
5 db Kész!
Tartozékok
Késtartó Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
5 db Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Késtartó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salter BW02293 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salter BW02293. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salter BW02293. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salter BW02293. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salter BW02293.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ