Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsonite Cityscape Class EXP 15,6" barna

Termékkatalógus
Samsonite Cityscape Class EXP 15,6" barna
Laptop hátizsák - belső méretei: 38 x 27 x 4 cm
Kód:  GR840q7a Termékszám:  41D03203 Gyártó honlapja:

Samsonite Cityscape Class EXP 15,6" barna

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A Samsonite notebook hátizsák minden bizonnyal Önt is lenyűgözi majd praktikusságával, funkcionalitásával és az időtálló design-jával. Függetlenül attól, hogy a mindennapos munkába menet alkalmával használja, vagy üzleti utakra viszi magával, mindig jó szolgálatot tesz. Maximum 15,6" képátlójú laptopokhoz tervezték, de a készülék tárolása mellett alkalmas egyéb tartozékok és személyes tárgyak elhelyezésére is. A hátizsák elegáns, fekete színű,  nylon és kiváló minőségű bőr felhasználásával készült. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló feldolgozás, különös hangsúllyal a funkcionalitásra
  • Reprezentatív kialakítás
  • Számos zseb a személyes tárgyak és kiegészítők tárolására
  • Kiterjesztés a belső tér növelésére
  • Ergonomikus forma
  • Párnázott fogantyú
  • Könnyen csatolható a bőrönd fogantyújához

Tökéletes szervezettség

A táska két tágas zsebbel rendelkezik. Az első zseb a laptop tárolásáért felelős, béléssel és állítható pánttal, emellett zárható. A második egy praktikus szervezővel, dokumentumok és tablet számára kialakított tárhellyel került tervezésre. A táska elején két kis zseb található, amelyek RFID zárható védelemmel rendelkeznek. Természetesen a táskának van oldalzsebe és a hátulján található egy biztonsági zseb is.

További információk:

Anyaga:
60% nylon
40% marhabőr

Súly:
1,2 kg


 

 

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
46,5 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
21 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
46,5 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite Cityscape Class EXP 15,6" barna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Cityscape Class Laptop Backpack 15.6" EXP Brown. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite Cityscape Class Laptop Backpack 15.6" EXP Brown. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Stadtbild Klasse Laptop Rucksack 15.6 „EXP Brown. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Stadtbild Klasse Laptop Rucksack 15.6 „EXP Brown.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ