Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black

Termékkatalógus
Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black
Bőrönd - kerekes Samsonite SPINNER 55 a Karissa Biz kollekcióból belső átlós rögzítő pántokkal, elülső oldalról cipzáros zseb, négy kerék és kihúzással állítható fogantyúval. Méretek. 40 x 55 x 20 cm, 42 l, 2 kg Anyaga 90% nejlon +10% poliuretán
Kód:  GR677d24 Termékszám:  60N*09001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black Megszűnt

Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black

A Samsonite vállalat Karissa kisméretű bőröndje nem csak hogy elegáns, de biztonságos és ellenálló is. Kiváló szolgálatot tesz üzleti és magán utazásokon. Méretének köszönhetően repülőgépek fedélzetére is fel lehet vinni. Központi részében a ruházat rögzítésére szolgál keresztirányú pántok, továbbá két cipzáras illetve egy hálós zseb található. További cipzáras zsebeket találsz a bőrön elején és oldalán. A bőröndnek külön notebooktartó rekesze van 16,4 hüvelykes méretig. Négy kerekén könnyedén gördül bármilyen irányba, kihúzható fogantyúja pedig igény szerinti hosszúságúra állítható.

A Samsonite Karissa Biz Spinner 55/20 bőrönd fő jellemzői

  • Elegáns formatervezés fekete színben
  • Utastéri poggyászként is használható
  • Térfogata 42 l
  • Tömege mindössze 2 kg
  • TSA zárral és zárható cipzárakkal rendelkezik
  • Négy kerék segíti elő egyszerű mozgatását
  • A bőröndnek szállítófüle és állítható hosszúságú fogantyúja van
  • Ruhákat rögzítő keresztpántokkal látták el
  • Ideális megoldás notebookkal utazáshoz

Méretek:
55 × 40 × 20 cm

Paraméterek

Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite Karissa Biz SPINNER 55/20 Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ