A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3" Fekete

Termékkatalógus
Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3" Fekete
4,8 4 értékelés
Laptoptáska - nylon és poliészter/ECO bőr, belső mérete 42 x 28 x 4,5 cm
Kód:  GR861b1 Termékszám:  80U09006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3" Fekete

Kifinomult táskadesign, rugalmasan használhatjuk. Akár 17,3 " inches laptopok tárolására is alkalmas, emellett tárolhatunk benne csatlakoztatható eszközöket, vagy akár személyes tárgyakat. A táska három részre oszlik. A fő rész egy bélelt laptop zsebbel rendelkezik. A második rész helyet biztosít a csatlakoztatható eszközöknek, két cipzáras zsebbel is rendelkezik, két zipzáros zsebbel, valamint egy nagy, rendezővel ellátottal. A harmadik részen három hálós zseb foglal helyet. Elől egy külön zseb található rendezővel, ahol szeparálva helyezhetjük el dolgainkat.

Emellett a táska rendkívül rugalmasan variálható. Ha a 29 literes tároló nem elég, a táskát egyszerűen bővíthetjük akár 32 literig. Ha gyorsan rögzítené a gondolatait, vagy dolgozna? Nem gond. Minden részt külön lehet nyitni-zárni, lehetővé téve a munkát a laptopon. Gyakran utazik? A táska könnyen rögzíthető, kihúzható fogantyúval és kerekekkel rendelkezik, így gyorsan bőrönddé alakítható. A kényelmes viselethez hozzájárul a két fül vagy a cserélhető, csúszásmentes vállpánt. Alján gumi védők találhatóak, amelyek megvédik a táskát a kopástól.

Műszaki adatok:

17,3 " Notebookokhoz tervezve(28 x 42 x 4,5 cm)

anyaga:
Poliészter, nylon, eco bőr, fém kiegészítők

Űrtartalom:
29/32 l

Méretek:
49 x 34,5 x 24,5 / 28 cm

Súly:
1,94 kg

Paraméterek

Anyag
Poliészter Kész!
Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
49 cm Kész!
Magasság
34,5 cm Kész!
Anyag
Poliészter Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Külső méretek

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
49 cm Kész!
Magasság
34,5 cm Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17,3" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3" Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3" černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3", čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3" schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Spectrolite Bailhandle L 17.3" schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ