A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Samsonite Transit 2 Synaptic 17" fekete

Termékkatalógus
Samsonite Transit 2 Synaptic 17" fekete
Laptoptáska - 2 kerekű, számkombinációs zár, belső mérete 40 x 29 x 4,5 cm
Kód:  GR838c Termékszám:  U9309004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Transit 2 Synaptic 17" fekete

A Samsonite Transit 2 Synaptic sorozat ezen terméke egy könnyű súlyú, rendkívül tartós irodai munkatáska. Elegendő helyet kínál mindahhoz, amire üzleti ügyeiben szüksége van, legyenek azok katalógusok, dokumentumok, irodaszerek, vagy egy laptop. A minőségi, külső anyag az elegáns fém zárral kifinomult megjelenést, illetve maximális biztonságot és kényelmet nyújt a mindennapi üzleti tevékenységeihez.

A tartós nylon anyag, mely akár 1680 napig is megtartja minőségét, optimális védelmet nyújt laptopja és dokumentumai számára. Élvezze a könnyen kivehető párnázott rész által nyújtott kényelmet, melyet arra terveztek, hogy leggyakrabban használt eszközeit is magával hordozhassa. Tárolhatja benne laptopját, névjegykártyákat és tollakat egyaránt. Az öt fokozatban rögzíthető fogantyú lehetővé teszi, hogy a lehető legkedvezőbb magasságot állítsa be magának. A gumi bevonatú kerekek biztosítják a csendes, gördülékeny hordozhatóságot a földön, és minimalizálják a táska tartalmának rengését.

Műszaki adatok:

Különleges jellemzők:
Három számjegyű kombinációs zár
Gumi bevonatú kerekek
Támasztó lábak
Öt fokozatban rögzíthető fogantyú
Rögzített, szilárd fogantyú
Külön zsebek az irodaszerekhez


Szín:
Fekete

Anyaga:
Nylon

Notebook rekesz:
40 x 29 x 4,5 cm-es (43,2 cm / 17 ")

Befoglaló méretek:
48 x 45 x 26 cm-es (36,5 liter)

Súly:
3,28 kg

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
26 cm Kész!
Szélesség
48 cm Kész!
Magasság
45 cm Kész!
Anyag
Nejlon Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
26 cm Kész!
Szélesség
48 cm Kész!
Magasság
45 cm Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite Transit 2 Synaptic 17" fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Transit 2 Synaptic 17" černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite Transit 2 Synaptic 17" čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Transit 2 Synaptic 17" Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Transit 2 Synaptic 17" Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ