Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung 850 EVO 120 gigabájt

Termékkatalógus
Samsung 850 EVO 120 gigabájt
4,9 261 értékelés
SSD meghajtó 2.5", SATA III, olvasási sebesség akár 540 megabájt / másodperc, írási sebesség akár 520 megabájt / másodperc, 7 mm
Kód:  SAS011a2 Termékszám:  MZ-75E120B/EU Gyártó honlapja:

Samsung 850 EVO 120 gigabájt

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Samsung 850 EVO

Egyedi kivitelezésű Samsung SSD 850 EVO

A 120GB-os Samsung 850 EVO fejlett 3D V-NAND flash memória architektúrára épül, amely maximális írási és olvasási sebességet tesz lehetővé. Ezt az egymásra függőlegesen elhelyezett cellarétegekkel érték el.

Az eredmény nagyobb sűrűség és teljesítmény, mindezt kisebb méretekkel, így maga mögé utasítja a hagyományos NAND architektúrával rendelkező darabokat. A 850 EVO modellel a Samsung megdublázta a cellarétegek írási megbízhatóságát, és minimalizálta a meghajtó telítettségéből fakadó teljesítménycsökkenést. Ez azt jelenti, hogy elődjével összehasonlítva, rugalmasabb és összességében akár 30%-kal magasabb teljesítményre képes, vagyis jobb felhasználói élményt nyújt. Továbbá, a gyártó 5 évre szóló garanciát biztosít a termékhez.



 

A TurboWrite technológiával gyorsabb írási sebesség érhető el. Még nagyobb méretű tartalom írása esetén sem lassul le. Ha gyakran használod a meghajtót nagy mennyiségű adat archiválásához, akkor használhatod Rapid, azaz gyorsított üzemmódban. Ez jelentősen megnöveli az adatfeldolgozást.

Kapcsolj magasabb sebességbe

Javított RAPID mód

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Rychlost

Nagy sebességű átvitel

Védd meg hardvered és érzékeny személyes adataid utazás közben. Hogy adataidat biztonságban tartsa, a 850 EVO 256-bites AES hardver alapú titkosítással rendelkezik. Ez biztosítja a tartalmat, anélkül, hogy teljesítményből kéne áldozni rá. Biztonsági funkcókkal is rendelkezik a TCG Opal v2.0 és a Microsoft EDrive IEEE 1667 szabványoknak megfelelően. Hogy a meghajtót megóvja a túlmelegedéstől, dinamikus hővédelemmel látták el. Ez fenntartja az optimális működési hőfokot, és ha szükséges, lefojtja azt, hogy megmentse az adataidat.

  1. Áttörő 3D V-NAND architektúrájú flash memória
  2. TurboWrite sebesség optimalizáló technológia
  3. Csábító 5 éves garancia
  4. Fejlett AES 256bit-es titkosítás
  5. 120 gigabájt tárhely

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

SSD Samsung

Meghajtó igényes felhasználóknak

A Samsung One-stop Install Navigator szoftvere lehetővé teszi, hogy könnyedén áthelyezd adataidat a helenlegi tárhelyükről a 850 EVO SSD-re, mindezt három egyszerű lépésben. Egy másik hasznos alkalmazás a Samsung Magician, lehetővé teszi, hogy optimalizáld és kezelhesd SSD meghajtóidat, ahogyan az a legjobb számodra.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Samsung 850 EVO
Minden környezetben remekül mutat

Paraméterek

Méret

Szélesség
69,85 mm (6,99 cm) Kész!
Magasság
6,8 mm (0,68 cm) Kész!
Mélység
100 mm (10 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
66 g (0,07 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 850 EVO 120 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 850 EVO 120GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 850 EVO 120GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO 120GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO 120GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ